~~kaczyński będziesz siedział napisał(a): Pytanie na jak długo panie i panowie pisowce pójdą siedzieć?
~~Czerwonobrunatny Bodziszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~kakagugu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Obserwator napisał(a): "Czy chcesz dodatku z naszych podatków dla trucicieli palących węglem kamiennym i brunatnym , jak dotychczas ?"
lepiej ludziom dac dodatek bo PO to by zagarnął jak fundusze z OFE a tak na marginesie przecież wzioles dodatek i 13 i14
Nie wziąłem tylko odebralłem co moje.
tak jeczysz a bierzesz co PIS daje po to sam podatki zeby później je rozdysponowac a pieniadze z OFE były twoje czy rudego a w ogóle jeczycie na PIS a lape po 3 razy wyciągalibyście po kase narzekasz to nie bierz
~~natanek napisał(a): Najpierw za potężne pieniądze zbudowali bezsensowny mur, a teraz pytają w referendum, czy mają likwidować. To może niech też zapytają, czy mają zasypać Mierzeję lub odwołać budowę CPK. Rządzą nami Piękne Umysły.
~~natanek napisał(a): Najpierw za potężne pieniądze zbudowali bezsensowny mur, a teraz pytają w referendum, czy mają likwidować. To może niech też zapytają, czy mają zasypać Mierzeję lub odwołać budowę CPK. Rządzą nami Piękne Umysły.
~~olo napisał(a): Czyżby sfilcowany furerek na kaczych łapach planował podnieść wiek emerytalny? Zmiana pytania na - "Czy popierasz podniesienie wieku emerytalnego, w tym przywrócenie podwyższonego do 67 lat wieku emerytalnego dla kobiet i mężczyzn?".zestawiając to pytanie z pierwotną wersją PiS dzielskie oszusty zostawiają sobie furtkę na dowolne podniesienie wieku emerytalnego w zakresie od 60 lat do nieskończoności z jednym wyjątkiem 67 lat dla kobiet i mężczyzn. W pozostałym zakresie" hulaj dusza, piekła nie ma! "