15 sierpnia – Święto Wojska Polskiego -Brak flag państwowych
kuc1960 14 sierpnia 2023r. o 19:53
Witam.
Może jakaś informacja władz miasta mnie ominęła ale dziś 14 sierpnia wywieszone są w mieście flagi ; jedna naszego miasta Bolesławca i druga święta ceramicznego. Jestem mieszkańcem miasta i jestem za hucznym i wystawnym obchodzeniem tego święta ,ale moim zdaniem flagi powinny być zamienione w dniu 16 sierpnia i wszystko byłoby uszanowane.
Bez względu jakiej opcji politycznej jesteśmy ,Wojsko Polskie jest -NASZE .A dzień ten w rocznicę zwycięskiej Bitwy Warszawskiej, obchodzimy Święto Wojska Polskiego. Z czego MY Polacy powinniśmy być dumni i nie jest to święto wyznawców Pis lub innej opcji politycznej tylko NAS WSZYSTKICH POLAKÓW . I tu chciałbym zapytać panią I v-ce prezydent gdzie się podziały flagi naszego państwa na 15 sierpnia – Święto Wojska Polskiego ????
~~Białoszary Miłorząb niezalogowany 15 sierpnia 2023r. o 15:09
Po co flagi na 15sierpnia.PiS zaangażował Wojsko do dwóch interesów partyjnych.Pikniki wojskowe i dyrdymały pisowskich rządów.To nie wina wojska ,to ich przedstawiciele zrobili cyrk z tego dnia.
~~pisowskie rozbiory Polski niezalogowany 15 sierpnia 2023r. o 15:23
Dla żołnierzy to jest udręka. Ćwiczyli pod Warszawą do tego cyrku od tygodni. Dla piSSowcòw to jest przedwyborcza propaganda I nie liczą się z kosztami
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.