Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Papa Glinolud ponownie na bolesławieckim Rynku
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
18 sierpnia 2023r. o 8:26
Gdyby ktoś miał dobro miasta na względzie, to nigdy by nie dopuścił do tej sytuacji. A dziś główny winowajca tego stanu rzeczy, ustami swojego podwładnego mówi nam że niczym Piłat umywa ręce. "Nie komentuje prywatnych opinii". To nie jest prywatna sprawa pana Nowaka, a sprawa nas wszystkich. Wszyscy zostaliśmy okradzeni ze skarbu, jakim była Gliniada. Poprzez działania pozbawionych wszelkich moralnych zasad osób, została ona przemieniona z ARTYSTYCZNEGO WIDOWISKA w bezsensowne smarowanie się gliną.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Herbaciany Miłorząb niezalogowany
18 sierpnia 2023r. o 8:33
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Gdyby ktoś miał dobro miasta na względzie, to nigdy by nie dopuścił do tej sytuacji. A dziś główny winowajca tego stanu rzeczy, ustami swojego podwładnego mówi nam że niczym Piłat umywa ręce. "Nie komentuje prywatnych opinii". To nie jest prywatna sprawa pana Nowaka, a sprawa nas wszystkich. Wszyscy zostaliśmy okradzeni ze skarbu, jakim była Gliniada. Poprzez działania pozbawionych wszelkich moralnych zasad osób, została ona przemieniona z ARTYSTYCZNEGO WIDOWISKA w bezsensowne smarowanie się gliną.

Bez jaj! Przecież jest wyrok sądu sprawa jasna a Wy dalej kłapiecie- gadaniem stanu rzeczy nie zmienicie. Nie zaklinacie rzeczywistości i oszczędźcie sobie wstydu- ilu Was jest przy „ Papie”???? Wstyd!
~~JA niezalogowany
18 sierpnia 2023r. o 9:36
Co by ludzie nie mówili : zarówno zwolennicy jak i przeciwnicy Pana Nowaka ...Gliniada ''ZAWSZE'' będzie mi kojarzyła się z jego osobą ... to ON nadał ''klimat'' temu wydarzeniu, tchnął ''ducha artystycznego'' i choćby słonie, konie etc ''upiepszyli'; gliną to i tak to nie będzie ''to'' ... jak to mówią ''sorry'' taki mamy klimat ;-P
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
18 sierpnia 2023r. o 9:36
Wstyd to kraść. A Papa Glinolud z pewnością nie jest tu złodziejem.
~~Ciemnoszara Pietruszka niezalogowany
18 sierpnia 2023r. o 9:41
~~Herbaciany Miłorząb napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Gdyby ktoś miał dobro miasta na względzie, to nigdy by nie dopuścił do tej sytuacji. A dziś główny winowajca tego stanu rzeczy, ustami swojego podwładnego mówi nam że niczym Piłat umywa ręce. "Nie komentuje prywatnych opinii". To nie jest prywatna sprawa pana Nowaka, a sprawa nas wszystkich. Wszyscy zostaliśmy okradzeni ze skarbu, jakim była Gliniada. Poprzez działania pozbawionych wszelkich moralnych zasad osób, została ona przemieniona z ARTYSTYCZNEGO WIDOWISKA w bezsensowne smarowanie się gliną.

Bez jaj! Przecież jest wyrok sądu sprawa jasna a Wy dalej kłapiecie- gadaniem stanu rzeczy nie zmienicie. Nie zaklinacie rzeczywistości i oszczędźcie sobie wstydu- ilu Was jest przy „ Papie”???? Wstyd!

Ja jestem za Papa Glinoludem
~~L niezalogowany
18 sierpnia 2023r. o 9:44
Ja też jestem za Papa Glinoludem.......❤️
~~Herbaciany Miłorząb niezalogowany
18 sierpnia 2023r. o 10:20
~~L napisał(a): Ja też jestem za Papa Glinoludem.......❤️

Bądź za kim chcesz. Jest was garstka. Jeśli taki cwany to czemu nie ogarnął tematu od strony prawnej? Niedobrze mi jak pomyśle o tych prowokacjach i cyrkach przed ludźmi którzy i tak nie wiedza o co chodzi.
Jak taki cwany i pewny swojego to dlaczego prawnie tematu nie ogarnął!?
Mi on szpecił zawsze imprezę . Cieszę się z obrotu spraw.
~~Ciemnokasztanowa Śliwa niezalogowany
18 sierpnia 2023r. o 10:28
~~Herbaciany Miłorząb napisał(a):
Ktoś napisał: ~~L napisał(a): Ja też jestem za Papa Glinoludem.......❤️

Bądź za kim chcesz. Jest was garstka. Jeśli taki cwany to czemu nie ogarnął tematu od strony prawnej? Niedobrze mi jak pomyśle o tych prowokacjach i cyrkach przed ludźmi którzy i tak nie wiedza o co chodzi.
Jak taki cwany i pewny swojego to dlaczego prawnie tematu nie ogarnął!?
Mi on szpecił zawsze imprezę . Cieszę się z obrotu spraw.

za to ''WAS'' PIS - IORÓW jest coraz więcej ... a to nie jest z korzyścią dla państwa ...dlatego czas na zmiany ;-P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy