~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Gdyby ktoś miał dobro miasta na względzie, to nigdy by nie dopuścił do tej sytuacji. A dziś główny winowajca tego stanu rzeczy, ustami swojego podwładnego mówi nam że niczym Piłat umywa ręce. "Nie komentuje prywatnych opinii". To nie jest prywatna sprawa pana Nowaka, a sprawa nas wszystkich. Wszyscy zostaliśmy okradzeni ze skarbu, jakim była Gliniada. Poprzez działania pozbawionych wszelkich moralnych zasad osób, została ona przemieniona z ARTYSTYCZNEGO WIDOWISKA w bezsensowne smarowanie się gliną.
~~Herbaciany Miłorząb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Gdyby ktoś miał dobro miasta na względzie, to nigdy by nie dopuścił do tej sytuacji. A dziś główny winowajca tego stanu rzeczy, ustami swojego podwładnego mówi nam że niczym Piłat umywa ręce. "Nie komentuje prywatnych opinii". To nie jest prywatna sprawa pana Nowaka, a sprawa nas wszystkich. Wszyscy zostaliśmy okradzeni ze skarbu, jakim była Gliniada. Poprzez działania pozbawionych wszelkich moralnych zasad osób, została ona przemieniona z ARTYSTYCZNEGO WIDOWISKA w bezsensowne smarowanie się gliną.
Bez jaj! Przecież jest wyrok sądu sprawa jasna a Wy dalej kłapiecie- gadaniem stanu rzeczy nie zmienicie. Nie zaklinacie rzeczywistości i oszczędźcie sobie wstydu- ilu Was jest przy „ Papie”???? Wstyd!
~~L napisał(a): Ja też jestem za Papa Glinoludem.......❤️
~~Herbaciany Miłorząb napisał(a):Ktoś napisał: ~~L napisał(a): Ja też jestem za Papa Glinoludem.......❤️
Bądź za kim chcesz. Jest was garstka. Jeśli taki cwany to czemu nie ogarnął tematu od strony prawnej? Niedobrze mi jak pomyśle o tych prowokacjach i cyrkach przed ludźmi którzy i tak nie wiedza o co chodzi.
Jak taki cwany i pewny swojego to dlaczego prawnie tematu nie ogarnął!?
Mi on szpecił zawsze imprezę . Cieszę się z obrotu spraw.