~~Rudożółta Poziomka napisał(a): A jak tam Ryży? jest już przeciw wpuszczaniem do PL hołoty imigrantów na polcenie Webera?
~~Rodzic napisał(a): I bardzo dobrze. Ja sobie nie życzę, żeby obcy się po szkołach kręcili. Jest kadra nauczycielska, są pracownicy pomocniczy i koniec. Co to za porządki, żeby każdy mógł sobie wejść na teren szkoły i przeprowadzać jakieś odczyty, wykłady itp., a rodzic o tym nawet nie wie!!
~~Rodzicielka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rodzic napisał(a): I bardzo dobrze. Ja sobie nie życzę, żeby obcy się po szkołach kręcili. Jest kadra nauczycielska, są pracownicy pomocniczy i koniec. Co to za porządki, żeby każdy mógł sobie wejść na teren szkoły i przeprowadzać jakieś odczyty, wykłady itp., a rodzic o tym nawet nie wie!!
A ksiądz ? Może sobie wchodzić kiedy chce czy nie może ?
~~Rodzic napisał(a): I bardzo dobrze. Ja sobie nie życzę, żeby obcy się po szkołach kręcili. Jest kadra nauczycielska, są pracownicy pomocniczy i koniec. Co to za porządki, żeby każdy mógł sobie wejść na teren szkoły i przeprowadzać jakieś odczyty, wykłady itp., a rodzic o tym nawet nie wie!!