~~Czerwony Pomidor niezalogowany 22 sierpnia 2023r. o 1:17
Wczoraj na Dolnych Młynach też młodej paniusi tak się spieszyło, że koło apteki nieopodal skrzyżowania wyprzedzała skręcające do apteki auto nie patrząc, że ja jadę. Jak to czytasz to puknij się w łeb bo miałaś szczęście, że mam dobre hamulce i potrzebuje auta na codzień, bo by mi je ladnie wyremontowali na Twój koszt.Ale kiedyś trafi się taki kierowca ,że ci się podstawi.Szerokosci ci życzę i uważaj żebyś kogoś nie zabiła.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.