Nie wierzę żeby ktoś był taki naiwny a oszustom życzę by ich ktoś złapał pokazał gęby i dostali wysokie wyroki. Oszuści pamiętajcie że prędzej czy później karma wróci
Ale jednego nie rozumiem.. to matka nie zadzwoniła na ten nr do córki? Po głosie by przecież poznała.. szybciej poprosić o pieniądze przez telefon a nie klikać w telefon... Zdarzyło mi się czasem prosić znajomego o blika (płatność szybciej przechodziła) ale zawsze dzwoniłam i mówiłam jaka jest sytuacja..
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.