~~Błękitnozielony Wiciokrzew napisał(a): Takim powinni już zabierać prawko do 80 jezdzij później już koniec tak samo gówniarzom
~~Bura Irezyna napisał(a):popieram. Proponuję badania kierowców przed niezależna komisja która nie da się przekupicKtoś napisał: ~~Gosc napisał(a): Jestem za nie dopuszczeniem kierowców po 65. Niestety refleks wzrok różne choroby branie medykamentow to jet to co powinni się wziąść pod uwagę. Kiedyś też w tym wieku prowadził auto niestety wszyscy zginęli. Co do spraw łóżkowych nie są......zagrozeniem.Niech się bawią w te "klocki" jak najdluzej.....
Jeżeli wezmą pod uwagę wzrok i przyjmowanie leków, to 2/3 młodych kierowców straci prawo jazdy:)
~~Jasnobrunatny Uczep napisał(a):to sobie jedz jako pilot koło starszego kierowcy i podpisz za niego odpowiedzialność widocznie jeszcze nie miałeś kolizji z udziałem starszych wiekowo kierowców. Sugeruje by nasilic obowiązkowe badania psychologiczno psychiatryczne, okulistyczne, neurologiczne i wiele innych które są potrzebne.Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Wiciokrzew napisał(a): Takim powinni już zabierać prawko do 80 jezdzij później już koniec tak samo gówniarzom
tobie prawa obywatelskie,łajzo, właśnie tobie podobni najwięcej powodują wypadki i zabijają na drogach,bo chce się ćpać i chlać za kółkiem
~~Platynowa Werbena napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bura Irezyna napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gosc napisał(a): Jestem za nie dopuszczeniem kierowców po 65. Niestety refleks wzrok różne choroby branie medykamentow to jet to co powinni się wziąść pod uwagę. Kiedyś też w tym wieku prowadził auto niestety wszyscy zginęli. Co do spraw łóżkowych nie są......zagrozeniem.Niech się bawią w te "klocki" jak najdluzej.....
Jeżeli wezmą pod uwagę wzrok i przyjmowanie leków, to 2/3 młodych kierowców straci prawo jazdy:)popieram. Proponuję badania kierowców przed niezależna komisja która nie da się przekupic
Jeśli tak to tylko komisja Macierewicza .