Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto naprawdę jest świnią?
~~Ha ha niezalogowany
26 września 2023r. o 16:03
Info pisowska redakcja łachudry
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Stalowy Fasolnik niezalogowany
26 września 2023r. o 16:07
Żołnierz dostaje rozkaz; strzec granicy za wszelką cenę. Każą mu strzelać do ludzi nielegalnie przekraczających granicę to będzie strzelał, każą mu nie przepuszczać przez granicę nikogo, nawet dzieci to nie przepuści.
W Bośni nawet dzieci rzucały granatami do żołnierzy pokojowych kontyngentów.
Bynajmniej taki film z tamtego czasu oglądałem.
~~Stachu niezalogowany
26 września 2023r. o 16:12
~~Stalowy Fasolnik napisał(a): Żołnierz dostaje rozkaz; strzec granicy za wszelką cenę. Każą mu strzelać do ludzi nielegalnie przekraczających granicę to będzie strzelał, każą mu nie przepuszczać przez granicę nikogo, nawet dzieci to nie przepuści.

Jak to nikogo , a tych co zapłacili to także nie przepuści ? daj tego filma z Bośni .
~~Miłorząb srebrzysty niezalogowany
26 września 2023r. o 16:13
dobry temat...ale najlepsze są komentarze a zwłaszcza tego idio.ty który myśli że ja tutaj cokolwiek wcześniej napisałem...;D
film jak film...a komentarze przypominają te kiedy na ekrany wszedł Smoleńsk...;D
~~Stalowy Fasolnik niezalogowany
26 września 2023r. o 16:23
~~Stachu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Stalowy Fasolnik napisał(a): Żołnierz dostaje rozkaz; strzec granicy za wszelką cenę. Każą mu strzelać do ludzi nielegalnie przekraczających granicę to będzie strzelał, każą mu nie przepuszczać przez granicę nikogo, nawet dzieci to nie przepuści.

Jak to nikogo , a tych co zapłacili to także nie przepuści ? daj tego filma z Bośni .

Poszukam i Ci wstawię, niestety jest w języku niemieckim.
~~taka prawda niezalogowany
26 września 2023r. o 16:28
~~Stalowy Fasolnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Stachu napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowy Fasolnik napisał(a): Żołnierz dostaje rozkaz; strzec granicy za wszelką cenę. Każą mu strzelać do ludzi nielegalnie przekraczających granicę to będzie strzelał, każą mu nie przepuszczać przez granicę nikogo, nawet dzieci to nie przepuści.

Poszukam i Ci wstawię, niestety jest w języku niemieckim.

Dlaczego niestety skoro będzie widać dzieci rzucające granatami w wojska ONU.
~~josse kurra niezalogowany
26 września 2023r. o 16:34
~~Ha ha napisał(a): Info pisowska redakcja łachudry

Morda teWAŁniarzu,jedyna słuszna racja,zarejestrowana na dworcu autobusowym
~~Gazania pnąca niezalogowany
26 września 2023r. o 17:42
~~Stalowy Fasolnik napisał(a): Żołnierz dostaje rozkaz; strzec granicy za wszelką cenę. Każą mu strzelać do ludzi nielegalnie przekraczających granicę to będzie strzelał, każą mu nie przepuszczać przez granicę nikogo, nawet dzieci to nie przepuści.

Czyli żołnierz ma wykonywać rozkazy ...tak?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.