Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ niezalogowany
29 listopada 2012r. o 10:21
~Big Band napisał(a): Przedstaw się porządny zespole co tak współczujesz Magdzie a nie Ali

Znam mix z kilku wesel i są swietni poprostu jak wybieracie zespól to wybierz taki ktory gra kawalki pod ciebie np jedni lubią disco polo inni nie a jestem pewna że wiekszość ludzi świetnie się bawili przy mixach.

Zmoderowano 05.12.2012 godz.16:28 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~andzia niezalogowany
29 listopada 2012r. o 19:24
no i tu jest pies pogrzebany zależy jaką kto lubi muzykę a na weselu znajdują się różni goście od babci Józi począwszy na młodzieży skończywszy a wesele robi się w dużej mierze dla gości a nie do końca tylko dla siebie moim zdaniem każdy powinien coś dla siebie znaleźć i mieć miłe wspomnienia a przez jedną "szła dzieweczka do laseczka " nikomu korona z głowy nie spadnie a większość zna i śpiewa. mix to dobry zespół ale brakuje kobiecego głosu a facet śpiewający np paulę czy sylwię grzeszczak brzmi śmiesznie :) ale to są moje odczucia
reflex polecam ;)
~magda niezalogowany
29 listopada 2012r. o 20:47
Goscie na weselu bawili sie dobrze. Mnie jako osobe która placiła za ich usluge zniesmaczyl fakt ze w piatek przed weselem umawiamy się np ze graja piosenke cudownych rodzicow mam a oni na weselu zagrali drogi ojcze droga matko - gdzie to nie pasuje bo zadne z naszych rodzicow ze soba nie zyją :) o czym oni wiedzieli. Tak samo bylo z dedykacjami czy cos... Naprawde nie bylo mi to w smak zwlaszcza ze ostatnia rzecza ktora chcialam to klocic sie z nimi na swoim weselu. Jedno jest pewne - zapytani dlaczego nie zagraja piosenki ktora sie dogadalismy ze bedzie powiedzieli ,,Bo nie''. Tak samo bylo z godzina rozpoczecia zabawy - powiedzieli ze na 16 bo oni na wczesniej sie nie godza bo pracuja :) i w sumie do nich musialam ustawic msze... Zawiodłam się bardzo bo byłam kiedys na sylwestrze gdzie grali i bardzo mi sie podobalo - dlatego tez ich chciałam. Jedyne co moge powiedziec to - nie polecam.
~ niezalogowany
30 listopada 2012r. o 10:36
Nie wierzę że z ust Pana Piotra padło słowo ,, bo nie'' na pewno inaczej to ujął a co do godzinny rozpoczęcia to rzeczywiście grają od 16 to ich minus ale i tak uważam że są super bo wszyscy zawsze się świetnie bawią. Pozdrawiam was chłopaki chociaż wątpię że to czytacie.

Zmoderowano 05.12.2012 godz.16:29 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ niezalogowany
30 listopada 2012r. o 12:24
Moze juz dosc o tym nieszczesnym weselu bo robicie tylko zespolowi darmowa reklme
A jezeli wiem to reklamowac sie trzeba w innym dziale
~Mix Węgliniec niezalogowany
30 listopada 2012r. o 19:08
~ napisał(a): Nie wierzę, że z ust Pana Piotra padło słowo ,, bo nie'' na pewno inaczej to ujął a co do godzinny rozpoczęcia to rzeczywiście grają od 16 to ich minus ale i tak uważam że są super bo wszyscy zawsze się świetnie bawią. Pozdrawiam was chłopaki chociaż wątpię że to czytacie.

Jak nie czytamy a wręcz się reklamujemy wszystkie chwyty dozwolone jak Magdusi nie pasuje to niech Magdusia nie wypisuje bzdur pozdrawiam serdecznie

Zmoderowano 05.12.2012 godz.16:29 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~vvvvvvvvvvvvvvv niezalogowany
4 grudnia 2012r. o 23:00
dziadek z gitarą byłby dla mnie parą.... ;)
~ niezalogowany
7 grudnia 2012r. o 10:01
~andzia napisał(a): no i tu jest pies pogrzebany zależy jaką kto lubi muzykę a na weselu znajdują się różni goście od babci Józi począwszy na młodzieży skończywszy a wesele robi się w dużej mierze dla gości a nie do końca tylko dla siebie moim zdaniem każdy powinien coś dla siebie znaleźć i mieć miłe wspomnienia a przez jedną "szła dzieweczka do laseczka " nikomu korona z głowy nie spadnie a większość zna i śpiewa. mix to dobry zespół ale brakuje kobiecego głosu a facet śpiewający np paulę czy sylwię grzeszczak brzmi śmiesznie :) ale to są moje odczucia
reflex polecam ;)

zgadzam się z przedmówcą
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza