bialadama1 napisał(a): Ja ostatnio brałam ślub. Grał u mnie na weselu zespół Reflex. Impreza beznadziejna Wszyscy kiepsko się bawili. Mają do kitu repertuar. Zespół pochodzi z Czerwonej Wody i grają w tych okolicach (powiat Zgorzelecki, Bolesławiecki, Lubański). Jeśli ktoś chętny to mogę dać namiary :) .
bialadama1 napisał(a): Ja ostatnio brałam ślub. Grał u mnie na weselu zespół Reflex. Impreza beznadziejna Wszyscy kiepsko się bawili. Mają do kitu repertuar. Zespół pochodzi z Czerwonej Wody i grają w tych okolicach (powiat Zgorzelecki, Bolesławiecki, Lubański). Jeśli ktoś chętny to mogę dać namiary :) .
~michał napisał(a): to co grają? bo ja z nimi spisałem umowę na przyszły rok lepiej mnie nie straszcie na ich stronie wszystko było fajnie nawet filmiki z różnych wesel niech ktoś napisze więcej ( nie wpłacałem zaliczki) a ta biala dama podejrzana
~Ala napisał(a):~michał napisał(a): to co grają? bo ja z nimi spisałem umowę na przyszły rok lepiej mnie nie straszcie na ich stronie wszystko było fajnie nawet filmiki z różnych wesel niech ktoś napisze więcej ( nie wpłacałem zaliczki) a ta biala dama podejrzana
Jak dales mala zaliczke to sobie odpusc bo ich poziom mnie przeraza jest tyle fajnych kapeli a ty se wybrales typowa wies chyba ze taka chcesz oni sa dobrzy ale na festyny dla burakow gdzie ty miales uszy i oczy jak ich sluchales