Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~Gocha niezalogowany
31 lipca 2013r. o 9:16
~ napisał(a): NA BOLEC INFO JEST PROWADZONY RANKING NAJLEPSZYCH ZESPOŁOW NA WESELE

Bzdura, to nie jest żaden "ranking najlepszych zespołów na wesele", tylko ranking najlepszych klikaczy, a raczej omijaczy zabezpieczeń skryptów sondaży internetowych.

Wystarczy jeden rzut oka na ten dziwoląg (zresztą, nie tylko ten) i wszystko jasne.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
31 lipca 2013r. o 9:29
u mnie grał zespół Bianko. Potrafią zabawić gości. Jeden minut to brak kobiety:) ale dają czadu!!!! Polecam gorąco!!!!
~ niezalogowany
31 lipca 2013r. o 11:20
~ napisał(a): u mnie grał zespół Bianko. Potrafią zabawić gości. Jeden minut to brak kobiety:) ale dają czadu!!!! Polecam gorąco!!!!

znowu ta sama osoba pisze jak to pieknie gralo Bianco
a przeciez o takim zespole poza osoba ktora o nim pisze nigdzie ani sladu
Wiec o co tu chodzi Zespół widmo czy autoreklama ?
~anika niezalogowany
1 sierpnia 2013r. o 20:39
ja tez nic nie slyszalam o bianco ale gdy popytalam rodziny to pare osob mowilo ze faktycznie sa spoko ze grali na jakich weseleach i zabawach karnawalowych w nowogrodzcu. takze nie wiem co myslec :)
~ niezalogowany
2 sierpnia 2013r. o 12:42
Pracowałam parę dobrych lat jako kelnerka na weselach i większość kapel jest ok różnią się repertuarem a wiadomo jedni wiadomo lubią disco polo inni coś innego. Dlatego zawsze każdemu ktoś nie będzie pasował. Młodzi powinni brać to pod uwagę przy wyborze zespół a i tak zresztą wśród gości będą tacy co na wszystko będą narzekać.
116
#moderator nieaktywny
6 sierpnia 2013r. o 13:07
~weselnik napisał(a): Czy ktos orientuje sie, czy w okolicach boleslawca mozna wynajac dj-a na przyjecie weselne? jesli tak, poprosze o jakies namiary, opinie.. z gory dziekuje
41
#jegomosc nieaktywny
6 sierpnia 2013r. o 13:12
Weselniku można wynająć:) polecam po prostu www.djdowynajecia.pl czyli moją skromną osobę. A jeśli wolisz dzwonić to 503 744 370

www.djdowynajecia.pl
10976
#Biswesele nieaktywny
6 sierpnia 2013r. o 13:15
Tutaj mam namiary na dwóch.

http://www.biswesele.cba.pl/DJ-e.html

www.biswesele.cba.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.