Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

4903
#mzawrot nieaktywny
12 czerwca 2012r. o 22:53
dla mnie Cliver tez jest super. także polecam.

*zawrotna* Na świecie istnieje jedyna rzecz warta życia: bezgranicznie kochać istotę, która kocha nas bezgranicznie!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7932
#Kammil nieaktywny
12 czerwca 2012r. o 23:50
~Derwisz napisał(a): Jak moze zespól jednoosobowy dobrze zagrac Clivera nie mozna nazwac Zespolem Lepsze okreslenie to Grajek Ja mysle ze zamiast Pseudo zespolu jednoosobowego lepszy byłby Dj bo co moze zaoferowac Grajek Zespól musi miec co najmiej trzy osoby musi byc głos meski ,damski i instrumenty a co ma Cliver Tylko siebie Pozdrawiam serdecznie Clivera ale rada dla niego nie załuj kasy z Wesel na zwiekszenie skladu I tak masz duzo szczescia ze ktos sie decyduje na wynajecie Ciebie na Wesele

Tu jeszcze raz ja. Nie chciałby, uchodzić tu za rzecznika Clivera, ale zrozum, że nie każdy lubi tria, qwartety, dj i itd. Oczywiście są różne gusta i dlatego miejsce w tej branży znajdzie się dla wielu.
Naprawdę bardzo dobrze bawiłem się w Piramidzie i nie tylko ja. A bywałem na weselach, gdzie były 3, 4 osobowe grupy i bywały fatalne. Nie ma po prostu na to reguły.

Cliver to spoko gość, na luzie i widać, że lubi ludzi, że mu zależy... Pamiętam, że na poprawinach nie chcieli go puścić bo tak rozgrzał salę. Jak miało być do 19 tak skończyło się kilka godzin później. Było super
~Derwisz niezalogowany
13 czerwca 2012r. o 7:25
JA ta wiem swoje jednoosobowa kapela to przezytek to lepiej puscic muzyke mechaniczna przynajmiej bedzie damski glos A co by bylo gdybym podszedł do Clivera i powiedział Gosciu zaspiewaj piosenke E.Górniak JESTEM KOBIETA co Cliver by spiewał Jestem Facetem Zgroza dlatego musi byc kapela 3-osobowa Ja osobiscie do Clivera nic nie mam Na jakies male imprezki moze byc dobry ale Wesele to co najmniej 3- osoby Wyobrazam sobie z po tym weselu gdzie grał 1-osobowy Clliver to Ciotki obgadały pare młoda ze nie stac ich było na porzadny Zespól
7932
#Kammil nieaktywny
13 czerwca 2012r. o 10:36
~Derwisz napisał(a): JA ta wiem swoje jednoosobowa kapela to przezytek to lepiej puscic muzyke mechaniczna przynajmiej bedzie damski glos A co by bylo gdybym podszedł do Clivera i powiedział Gosciu zaspiewaj piosenke E.Górniak JESTEM KOBIETA co Cliver by spiewał Jestem Facetem Zgroza dlatego musi byc kapela 3-osobowa Ja osobiscie do Clivera nic nie mam Na jakies male imprezki moze byc dobry ale Wesele to co najmniej 3- osoby Wyobrazam sobie z po tym weselu gdzie grał 1-osobowy Clliver to Ciotki obgadały pare młoda ze nie stac ich było na porzadny Zespól

Ja np nigdy bym nie chciał usłyszeć "Jestem kobietą" na weselu bo uważam, że pasuje to do tego rodzaju imprez jak siodło do świni. Ale oczywiście kwestia gustu.
Co do ciotek - one były najbardziej zachwycone bo tańczyły niemal każdy utwór co rzadko się zdarza. Bo z reguły na weselach wszystko robi się pod młodych. Wszyscy zgodni byliśmy, że było to najlepsze wesele.
Druga sprawa - to repertuar zawsze przecież można ustalić przed imprezą, więc co to za problem? I wówczas jeśli coś ci nie pasuje, np ktoś ci odmówi Ody do radości, Jestem kobietą lub mongolskich szlagierów to po prostu grzecznie dziękujesz.
~ niezalogowany
13 czerwca 2012r. o 11:38
Kammil widze ze ciezko kapujesz Urwor Jestem kobieta był tylko przykałdem e Faceci nie powinni spiewac damskich piosenek Daltego w zespole potrzebny jest głos damski i meski Mam nadzieje ze teraz zrozumiałes o co mi chodziło
A Cliver dla mnie to przezytek i tyle bo jest sam
! osoba to nie zespól i nawet nie powinien uzywac nazy Zespól bo sama nazwa wskazuje Zespól to grupa ludzi Pozdrawiam Clivera i zycze mu znalezienia dobrej wokalistki -To na poczatek
7932
#Kammil nieaktywny
13 czerwca 2012r. o 17:24
~ napisał(a): Kammil widze ze ciezko kapujesz Urwor Jestem kobieta był tylko przykałdem e Faceci nie powinni spiewac damskich piosenek Daltego w zespole potrzebny jest głos damski i meski Mam nadzieje ze teraz zrozumiałes o co mi chodziło
A Cliver dla mnie to przezytek i tyle bo jest sam
! osoba to nie zespól i nawet nie powinien uzywac nazy Zespól bo sama nazwa wskazuje Zespól to grupa ludzi Pozdrawiam Clivera i zycze mu znalezienia dobrej wokalistki -To na poczatek

A żeś się uczepił tego kobiecego głosu. A wiesz, że bywają zespoły gdzie wokalistką jest tylko kobieta i śpiewa utwory Rynkowskiego, Czerwonych Gitar itd. Więc skoro może być jedna kobieta (z męskim repertuarem) to i widocznie może być jeden facet. Zrozumiałeś już :)
~Derwisz niezalogowany
13 czerwca 2012r. o 20:27
Nie to ty nie zrozumiales ze 1 -osobowy grajet to przezytek ==zabytek tylko do muzeum Ale pewnie cie nie stac na dobry zespol wiec pasuje ci 1 osobowy grajek
~mati niezalogowany
13 czerwca 2012r. o 21:16
MIX wegliniec sa swietni. polecam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza