~Derwisz napisał(a): Jak moze zespól jednoosobowy dobrze zagrac Clivera nie mozna nazwac Zespolem Lepsze okreslenie to Grajek Ja mysle ze zamiast Pseudo zespolu jednoosobowego lepszy byłby Dj bo co moze zaoferowac Grajek Zespól musi miec co najmiej trzy osoby musi byc głos meski ,damski i instrumenty a co ma Cliver Tylko siebie Pozdrawiam serdecznie Clivera ale rada dla niego nie załuj kasy z Wesel na zwiekszenie skladu I tak masz duzo szczescia ze ktos sie decyduje na wynajecie Ciebie na Wesele
Tu jeszcze raz ja. Nie chciałby, uchodzić tu za rzecznika Clivera, ale zrozum, że nie każdy lubi tria, qwartety, dj i itd. Oczywiście są różne gusta i dlatego miejsce w tej branży znajdzie się dla wielu.
Naprawdę bardzo dobrze bawiłem się w Piramidzie i nie tylko ja. A bywałem na weselach, gdzie były 3, 4 osobowe grupy i bywały fatalne. Nie ma po prostu na to reguły.
Cliver to spoko gość, na luzie i widać, że lubi ludzi, że mu zależy... Pamiętam, że na poprawinach nie chcieli go puścić bo tak rozgrzał salę. Jak miało być do 19 tak skończyło się kilka godzin później. Było super