Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~`` niezalogowany
6 maja 2012r. o 11:05
~ napisał(a): Chlopaki z Dynamica co za duzo to nie zdrowo
Ja wiem ze bardzo chcecie ale checi to jeszcze za mało zostancie w tej swojej Gromadce i Grodzccu
Samochwałki-Bigbruder
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Lumia niezalogowany
6 maja 2012r. o 11:51
:) dzieki, za wszystkie odp :) Ja jednak w dalszym ciągu nic nie mam o fraglesach :( :( :( ciągle tylko Versus , Dynamic , Bianko . Co z tymi fraglesami ??? Nikt nie był na weselu na którym grali ??? A może ma ktoś płyte z wesela na którym grali ?? albo jakiś link z piosenkami z wesela :) wiadomo że strone internetową można zrobić super , ale jak jest w rzeczywistości ??
~angelika niezalogowany
6 maja 2012r. o 15:37
~Biesiadnik z wesela napisał(a):
~Kasiulka napisał(a): Ja nie polecam zespół Versus :) do kitu faceci w kapeluszach , beznadziejnie prowadzą , w czasie pracy piją alkohol,beznadziejnie grają i śpiewają :)
[img=1336292316_l2ak0hc.jpg]
Czemu najpierw piszesz,że polecasz,a potem odwrotnie ?? ?? ??
~`` niezalogowany
6 maja 2012r. o 19:55
Byłam na tym weselu zciemniają rowno na srebrnej walizce stoi laptop ten z fujarką ciągle patrzy czy wszystko idzie zgodnie z programem ot i duzo sie wysilaja i 1800 kasują za jeden dzien

Zmoderowano 06.05.2012 godz.22:33 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ niezalogowany
6 maja 2012r. o 20:28
Jak tak wklejacie bez przerwy te zdjacie to robicie tylko niepotrzbna i darmowa reklame zespolowi Versus
A mysle ze na to nie zasługuja
~ niezalogowany
6 maja 2012r. o 20:57
Masz racje Zespól 2- osobowy to przezytek a pozatym wersus nie ma wokalistki to ich kompletnie przekresla Kto np zaspiewa piosenke Jestem kobieta Facet ? porazka poza tym ja bym nawet nie spojrzał na dueciki a tym bardziej na czysto meskie
3281
#mechanik nieaktywny
6 maja 2012r. o 20:59
~Lumia napisał(a): :) dzieki, za wszystkie odp :) Ja jednak w dalszym ciągu nic nie mam o fraglesach :( :( :( ciągle tylko Versus , Dynamic , Bianko . Co z tymi fraglesami ??? Nikt nie był na weselu na którym grali ??? A może ma ktoś płyte z wesela na którym grali ?? albo jakiś link z piosenkami z wesela :) wiadomo że strone internetową można zrobić super , ale jak jest w rzeczywistości ??

Byłem na weselu, na którym grali. Było bardzo fajnie, potrafią grać i zabawiać :) Na tyle nam się podobało, że chciałem, aby zagrali u mnie na weselu, ale mieli już zajęty termin.
~ niezalogowany
6 maja 2012r. o 21:04
Jak tak bardzo ich chcesz to przesun termin wesela Albo wybierz porzadna 3-4 0s0bowa kapele a nie pseudo duecik
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza