Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

7932
#Kammil nieaktywny
13 czerwca 2012r. o 21:45
~Derwisz napisał(a): Nie to ty nie zrozumiales ze 1 -osobowy grajet to przezytek ==zabytek tylko do muzeum Ale pewnie cie nie stac na dobry zespol wiec pasuje ci 1 osobowy grajek

O tym co jest, a co nie jest przeżytkiem decyduje rynek. Skoro można z tego dobrze żyć to widocznie jest na to zapotrzebowanie. A może to ty myślisz właśnie stereotypowo bo według mnie zespoły 3, 4 osobowe to standard od zawsze. Więc...
Aha :D ile mam w portfelu to nie twój interes. Wolę zapłacić jednemu, a sprawdzonemu niż trio a do du... i życzę nie jednemu zespołowi, aby potrafił tak dobrze rozbawić salę jak Cliver.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~DERWISZ niezalogowany
13 czerwca 2012r. o 22:22
Tak obserwuje te Wszystkie Twoje posty i zastanawiam sie co Ci tak zalezy na promowaniu Clivera moze własnie nim jestes albo kims z rodziny Ja nie wypowiadam sie na temat umiejetnosci Clivera Na swoje wesele wybiore min 3-osobowa kapele gdzie beda głosy damski i meski a spiewajacego Dj bo takim jest Cliver proponuje wynajmowac na mniej znaczace imprezki np male Eventy albo na imprezy karaoke
7932
#Kammil nieaktywny
13 czerwca 2012r. o 22:35
~DERWISZ napisał(a): Tak obserwuje te Wszystkie Twoje posty i zastanawiam sie co Ci tak zalezy na promowaniu Clivera

zależy to może przesada, bo to nie mój syn, nie mój biznes i nie bedę miał z tego ani sławy, ani pieniędzy. Chodzi tylko o to, że byłem jako gość w Piramidzie i byłem nim (nie tylko ja zresztą) zachwycony. Ot i tyle, że polecam.
A ty jak tak patrzę na tweoje posty :) nie wiem czy jesteś jego konkurencją, czy z żoną może próbujesz podbić bolesławiecką scenę muzyczną na imprezach weselnych i tak irytuje ciebie, że ktoś taki jak jak kogoś tu poleca od serca i szczerze.

a tak serio. Przecież nikt ci nie każe korzystać z jego usług. Mamy chyba wybór i róbta co chceta. Chcesz mieć dj - bierz didżeja, chcesz trio - bierz trio. Kierwa stary! Weź sobie nawet na wesele Chór Aleksandrowa jak masz ochotę.
~DERWISZ niezalogowany
14 czerwca 2012r. o 7:41
Jestem jeszcze przed weselem ale wlasnie rozwazam odnosnie muzyki rozne opcje i wierz mi ze 1-osobowego grajka nie biore pod uwage bo gdybym mial wydac na wesele mniejsze pieniadze to bralbym dj Ale bylem juz nakilku weselach i wiem ze nawet kapele w skladzie 2-osobowym byly zle odbierane dlatego u mnie zagra zespól co najmiej 3-osobowye Aha i zespoly tylko meskie nie maja szansy musi byc koniecznie wokalistka a temat Clivera proponuje juz skonczyc bo nic nowego do tej dyskusji juz nie wniesiemy
7932
#Kammil nieaktywny
14 czerwca 2012r. o 9:28
Więc spoko. Wogóle wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.Wybierz taki zespół jaki uznasz za najlepszy. Zwłaszcza, że to twoja impreza.

~ niezalogowany
14 czerwca 2012r. o 10:17
Zespół jak sama nazwa wskazuje to minimum dwie osoby a skoro ten Pan gra sam to Kliwer nie jest zespołem...
~Bolesławianka niezalogowany
14 czerwca 2012r. o 15:53
Moim zdaniem nie jest ważne, ile jest ludzi, czy jest to jedna osoba, czy dziesięć, ale liczy się to, jak bawią. Dawno temu byłam na weselu, gdzie grało 4 facetów, nazwy nie znam. Śpiewali i grali super, nie można powiedzieć. Ale jak młodzi zaraz o pierwszym tańcu pojechali na zdjęcia, a parkiet był pusty, nawet żaden nie powiedział: zapraszamy na parkiet. Kompletnie nie zachęcali do zabawy, liczyli, że ludzie sami będą się bawić, jak będą chcieli. A nie na każdym weselu każdy chętnie wychodzi na parkiet. Owszem, czasem jest fajna ekipa, że jak tylko polecą pierwsze nuty, wszyscy biegną tańczyć, ale są takie, że nawet dobra orkiestra musi stanąć na głowie, by ludzie zaczęli się bawić.

Co prawda ja na swoim weselu jakoś nie wyobrażam sobie Dj-a. Ale nie przez to, że któraś ciotka coś tam, tylko dlatego, że chcę tradycyjne wesele. Z orkiestrą z prawdziwego zdarzenia, która GRA, a nie odtwarza podkłady. Ale byłam też na weselu, gdzie grał zespół Versus (w którym jest dwóch facetów) i naprawdę świetnie bawili gości. A dodajmy, że nie mieli łatwego wesela, bo poza 7 parami, inni całe wesele mogliby przesiedzieć za stołami. A na pewno lepiej sobie poradzili, niż 4 facetów opisanych wyżej.

Przy wyborze orkiestry najlepiej posiłkować się trochę opiniami innych, swoim gustem (powinna orkiestra zaprosić na próbę lub pokazać jakieś nagrania z imprez, gdzie grali), podejściem do potencjalnych klientów. Ale na pewno nie liczbą osób.
~ niezalogowany
14 czerwca 2012r. o 16:30
Boleslawianka Mialas pecha bo trafialas na same meskie ekipy Zycze Ci zebys nastepnym razem trafiła na zespól gdzie jest chocby jedna kobieta Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza