Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ niezalogowany
7 maja 2012r. o 9:14
Polecam zespół SEKRET. Są bardzo dobrzy w tym co robią 3 mężczyzn. Zarówno wyprowadzenie z domu , błogosławieństwo jak i weselna zabawa. Muzyka dla każdego łącząca pokolenia . Szeroki zakres znajomości różnej muzyki . W trakcie wesela organizowane konkursy zabawy porywające do tańca. jestem bardzo zadowolona z usług zespołu Sekret.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 maja 2012r. o 10:58
~ napisał(a): Polecam zespół SEKRET. Są bardzo dobrzy w tym co robią 3 mężczyzn. Zarówno wyprowadzenie z domu , błogosławieństwo jak i weselna zabawa. Muzyka dla każdego łącząca pokolenia . Szeroki zakres znajomości różnej muzyki . W trakcie wesela organizowane konkursy zabawy porywające do tańca. jestem bardzo zadowolona z usług zespołu Sekret.

Jezeli w zespole nie ma wokalistki to bedzie bryndza Kto zaspiewa kobiece piosenki nikt a jezeli facet zaspiewa" Jestem kobieta " to dopiero bedzie obciach Takze zastanow sie kogo polecasz
~ktos niezalogowany
7 maja 2012r. o 14:42
o gustach sie nie dyskutuje, ja znowu uwielbiam jak w zespole sa sami facecii spiewaja kawalki pod siebie, niekoniecznie ,,jestem kobieta" he he.... ale fakt ze 2 to zamalo chociaz nie zawsze bo jest taki jeden niewiem czy z milikowa czy gosciszowa ale spiewa sam i naprawde idzie mu dobrze. kwestia gustu, osobowosci itd. nie ma co na siebie wrzeszczec:)
~ niezalogowany
7 maja 2012r. o 15:39
Podtrzymuje W kazdym zespole musi byc głos meski i damski a sklad powienien byc min 3-osobowy Era duecikow sie skonczyła
2500
#darencja91 nieaktywny
12 maja 2012r. o 16:58
A co sądzicie o zespole KWANT ?
~derwisz niezalogowany
12 czerwca 2012r. o 20:07
Znam duzo lepsze zaspoły Nie polecam
7932
#Kammil nieaktywny
12 czerwca 2012r. o 21:50
Byłem już na kilku weselach w życiu, ale przyznam, że najbardziej podobał mi się Cliver (w Piramidzie było to wesele).

Gość naprawdę świetny, widać, że lubi to co robi i daje mu to dużą przyjemność. I repertuar ma taki, że każdy znajdzie coś dla siebie. Mi przynajmniej i reszcie sali bardzo się podobało. Wogóle w przerwach też wykazał się jako wodzirej gdyż świetnie potrafił zachęcić ludzi do wspólnej zabawy.

Nie wiem niestety skąd jest, gdzie można go znaleźć. Ale na pewno w Piramidzie mają namiar. Bardzo, bardzo Go polecam.

~Derwisz niezalogowany
12 czerwca 2012r. o 22:48
Jak moze zespól jednoosobowy dobrze zagrac Clivera nie mozna nazwac Zespolem Lepsze okreslenie to Grajek Ja mysle ze zamiast Pseudo zespolu jednoosobowego lepszy byłby Dj bo co moze zaoferowac Grajek Zespól musi miec co najmiej trzy osoby musi byc głos meski ,damski i instrumenty a co ma Cliver Tylko siebie Pozdrawiam serdecznie Clivera ale rada dla niego nie załuj kasy z Wesel na zwiekszenie skladu I tak masz duzo szczescia ze ktos sie decyduje na wynajecie Ciebie na Wesele
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.