~ja napisał(a): Hej użytkownicy tejże stronki:)... za rok planuje brac slub i zastanawiam się nad wyborem jednego z tych zespołów ale proszę o szczerość a nie nienawiśc do zespołów bo wywalam dużą kasę więc chcę wybrać porządny zespół.
A więc:
- Flesz
-Sekret
- młodzi i starsi Stece
-Takie Trio
-Versus
-Bianko
-Glomki - jezeli ich nazwa nie uległa zmianie. jeden pan napewno jest z Nowogrodzca nauczycielem
Wiesz co, pracuję na weselach ładnych parę lat i jak widzę jak jeden zespół poniża drugi to żal mi dupę ściska. Dobry zespół nie potrzebuje reklamy bo jest rozchwytywany i ma zaplanowane wesela dwa lata do przodu.Ale do rzeczy.
Ja bym wybrał po kolei:
1.Bianco, Takie Trio, Mix Węgliniec i FOREVER z Legnicy
2.Starzy Stece(bardziej nuty jugosławiańskie itp.)
Młodzi Stece
3.Flesz, Secret, Versus
4.reszta zespołów które grają u mnie w pracy raz albo dwa razy
w roku(a pracuję co weekend).
Wszyscy na pierwszym miejscu zabawią Ci towarzystwo tak, że nikt nie będzie siedział przy stoliku(bez względu na wiek)
Drugie miejsce-zależy od towarzystwa. Jeśli rodzina i znajomi lubią się bawić to spokojnie Stece dadzą radę.
Pozycja numer 3, jeśli nie ma innego zespołu z powyższych to bierz jak najszybciej.
A ci ostatni... Hmm, nie ryzykowałbym. Gorzej jeżeli wymienione zespoły będą już zajęte.
Pozdrawiam
PS. jeden raz gościliśmy u nas zespół z Leszna, niestety nie wiem jak się nazywają. Grali chyba najlepiej ze wszystkich, saksofonista wychodził do gości i zabawiał towarzystwo. No po prostu rewelacja. Ale z tego co pamiętam to i cena była rewelacyjna, bo koło 6000-7000zł.