Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ niezalogowany
16 lipca 2012r. o 19:28
Do Hani wyobrazasz sobie posluchac i pojechac np do 10 roznych zespołow
i sluchac ich na zywo Miesiac niewyjety z zyciorysu Posluchanie ich na stronie internetowej zobaczenie na Youtubie zajmie moze 2 godz Kogo dzis stac na taka rozrzutnosc czasu Polecam internet znajdziecie tam mnostwo dobrych zespolow nie ruszajac sie z domu a jezeli zainteresowany wyrazi chec podesle mu kilka linkow
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~HENIEK niezalogowany
17 lipca 2012r. o 7:22
Mam 2 typy super zespolow na wesele
1 z Boleslawca zespól Forest
2 z Jeleniej Góry Zespól Prestiz www.zespolprestiz.pl
~ niezalogowany
17 lipca 2012r. o 11:42
Burzum
~ niezalogowany
18 lipca 2012r. o 11:03
a może zna ktoś kogoś kto by grał i spiewał do mszy ślubnej? polećcie kogoś bo mnie wystawiono do wiatru a ślub już 11 sierpnia.
~ niezalogowany
18 lipca 2012r. o 11:08
Najlepiej daj sobie spokoj szkod forsy na to
~ZENEK niezalogowany
18 lipca 2012r. o 20:19
Proponuje wybrac zespół wieloosboobowy co najmniej trzy osobowy bo dueciki sie nie sprawdzaja zreszta wyglada to bardo ubogo i lepiej nie narazac sie cioci na krytyke
o zespole jednoosobowym czyli tzw grajku zapomnijcie to juz lepszy bylby Dj ale uwazam ze na weselu Dj sie nie sprawdza Czyli kapele wieloosobowe co najmniej trzyosobowe
~Zbyszek niezalogowany
19 lipca 2012r. o 11:49
~ja napisał(a): Hej użytkownicy tejże stronki:)... za rok planuje brac slub i zastanawiam się nad wyborem jednego z tych zespołów ale proszę o szczerość a nie nienawiśc do zespołów bo wywalam dużą kasę więc chcę wybrać porządny zespół.
A więc:
- Flesz
-Sekret
- młodzi i starsi Stece
-Takie Trio
-Versus
-Bianko
-Glomki - jezeli ich nazwa nie uległa zmianie. jeden pan napewno jest z Nowogrodzca nauczycielem

Wiesz co, pracuję na weselach ładnych parę lat i jak widzę jak jeden zespół poniża drugi to żal mi dupę ściska. Dobry zespół nie potrzebuje reklamy bo jest rozchwytywany i ma zaplanowane wesela dwa lata do przodu.Ale do rzeczy.
Ja bym wybrał po kolei:
1.Bianco, Takie Trio, Mix Węgliniec i FOREVER z Legnicy
2.Starzy Stece(bardziej nuty jugosławiańskie itp.)
Młodzi Stece
3.Flesz, Secret, Versus
4.reszta zespołów które grają u mnie w pracy raz albo dwa razy
w roku(a pracuję co weekend).

Wszyscy na pierwszym miejscu zabawią Ci towarzystwo tak, że nikt nie będzie siedział przy stoliku(bez względu na wiek)

Drugie miejsce-zależy od towarzystwa. Jeśli rodzina i znajomi lubią się bawić to spokojnie Stece dadzą radę.

Pozycja numer 3, jeśli nie ma innego zespołu z powyższych to bierz jak najszybciej.

A ci ostatni... Hmm, nie ryzykowałbym. Gorzej jeżeli wymienione zespoły będą już zajęte.

Pozdrawiam

PS. jeden raz gościliśmy u nas zespół z Leszna, niestety nie wiem jak się nazywają. Grali chyba najlepiej ze wszystkich, saksofonista wychodził do gości i zabawiał towarzystwo. No po prostu rewelacja. Ale z tego co pamiętam to i cena była rewelacyjna, bo koło 6000-7000zł.
~Franek niezalogowany
19 lipca 2012r. o 12:26
Jakie ty masz kwalifikacje zeby oceniac orkiestry?pijanista-barman czy kelner-puzon i gdzie ty tak co tydzien weekendujesz? tylko pisz prawde bo ja to sprawdze.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.