~ napisał(a): Uwazam ze glupota jest dawanie ocen przez kelnera z knajpy w ktorej gra jakis zespol po pierwsze ocenia tylko zespoly ktore u niego graly a w okolicy lub poza okolica jest tyle zespolow ze nasz biedny kelner musialby sluchac ich codziennie prze conajmiej 2 lata wiec jego wywody co do jakosci kapel sa niepelne Nie wiem w jakiej knajpie pracujesz ale na 100% nie slyszales wszystkich lepszych kapel a punktowanie zespolow sobie odpusc bo niedlugo zaloza ranking najgorszy kelenr w okolicy i mysle ze masz duze szanse na objecie prowadzenia w tym rankingu
Oj gościu, tak w knajpie gra tylko 5 zespołów i nie słyszałem żadnych innych.... nie będę się sprzeczał. Wyraziłem swoje zdanie i tyle. Równie dobrze Ty możesz napisać, że Twój zespół jest najlepszy.
Masz rację nie wymieniłem jeszcze
Precedensu, który najprawdopodobniej już nie gra, a jeśli gra to w bardzo zmienionym składzie. Bez trąbki i gościa który grał na organach jak niewielu innych. Ewentualnie
Na żywo też jest godny polecenia.
I co złego w tym że kelner ocenia? Tak jak pisałem rozmawiam z gośćmi jak się bawią i wiem o czym piszę. A jeśli pominąłem
dużo zespołów to przepraszam.
PS. A propos, pewnie spotkaliśmy się nieraz jeśli grasz w Bolesławcu i okolicach.