Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~Bogdan niezalogowany
20 lipca 2012r. o 11:41
Na wesele polecam 2 zespoły z Jeleniej Góry
1 Tomski Band
2 Prestiz

Byłem na weselach gdzie graly te zespoly i moge je spokojne polecic
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Zbyszek niezalogowany
20 lipca 2012r. o 22:15
~Bogdan napisał(a): Na wesele polecam 2 zespoły z Jeleniej Góry
1 Tomski Band
2 Prestiz

Byłem na weselach gdzie graly te zespoly i moge je spokojne polecic
Ja bym ich nie polecal chwala sie sami wielka chała , w J.Górze niema wesel HA>HA ze musza na bolec-info sie afiszowac bardzo sie poniżają,nie gardzą niczym jak hieny.
~ niezalogowany
21 lipca 2012r. o 7:48
Jak nie byles na ich weselach to nie zabieraj glosu Ja akurat bylem na weselu Tomskiego w GARDENIE a Prestiz widzialem jak gral wesele w Kruszynie Oba zespoly sa swietne a poprzedni post napisal pewnie ktos z konkurencji wnoszac po stylu i nieporadnosci wypowiedzi najchetniej bys polecil sam siebie tylko sie boisz ze cie tu pojada i oczernia tak jak teraz robisz to tym zespolom
~Kelner niezalogowany
21 lipca 2012r. o 9:40
~ napisał(a): Jak nie byles na ich weselach to nie zabieraj glosu Ja akurat bylem na weselu Tomskiego w GARDENIE a Prestiz widzialem jak gral wesele w Kruszynie Oba zespoly sa swietne a poprzedni post napisal pewnie ktos z konkurencji wnoszac po stylu i nieporadnosci wypowiedzi najchetniej bys polecil sam siebie tylko sie boisz ze cie tu pojada i oczernia tak jak teraz robisz to tym zespolom
anonimie co ty tak za nimi obstajesz,moze jestes ich menadzerem?Tomski 6osobowy zespol-zobacz na youtube albo 2osobowy Prestz nic rewelacyjnego
~Bogdan niezalogowany
21 lipca 2012r. o 14:03
Kelner ty sie zajmij kelenrowaniem bo od do oceniania zespolow to jest np Zapendowska wracajac do zespolow z Jeleniej gory Tomski Band gral w skladzie 5-osobowym a Prestiz w 3-osobowym a jezeli chodzi o nagrania z Yt to uwazam ze bardzo fajnie spiewaja i maja super swiatla niejeden z zespolow moze im pozazdroscic a ty keler krytykujesz ich pewnie dlatego bo nie sa z Boleslawca Tomski i Prestiz maja przynajmiej swoje strony internetowe i pliki na YT wiec ich poziom kazdy moze sprawdzic i sam indywidualnie ocenic J osobiscie uwazam ze sa super ale jest to moja indywidualna ocena Natomiast malo ktory boleslawiecki zespol ma swoja strone internetowa Ciekawe dlaczego? z tego co wiem to domena kosztuje okolo 100 zł rocznie wiec chyba nie sa to wygorowane koszta tym bardziej ze za jedno wesele mozna kupic domene na 20 lat conajmniej
~Piotr niezalogowany
22 lipca 2012r. o 8:35
Witam w kwietniu 2013 robie wesele Na moim weselu bedzie bardzo duzo mlodziezy Szukam kapeli (nie DJ ),ktora nie tylko zagra biesiade weselna ale tez zagralaby dla mlodziezy jakies fajne dyskotekowe kawalki np Bania u cygana i tez najnowsze hity Chcialbym ze by moje wesele bylo dynamiczne i nowoczesne Gdzie dodatkowo mozna zamowic oswietlenie sali ? Kogo mozecie polecic
41
#jegomosc nieaktywny
22 lipca 2012r. o 22:06
Gdyby ktoś chciał zorganizować dobrą imprezę i nie boi się DJ'a to polecam sam siebie (a co, chociaż uczciwie, a nie udając "zadowolonego klienta"):)

Mam spore doświadczenie, zarówno jeśli chodzi o imprezy dla młodszych jak i dla tych starszych. Więcej informacji na:

http://www.facebook.com/dj.do.wynajecia/info

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=69579&strona=last

www.djdowynajecia.pl
~HAJMO niezalogowany
23 lipca 2012r. o 1:24
Dobry zespół 3/4 z perkusją osobowy tel.699981223 polecam[img=1342999466_d1vxbn7.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAMrowka zaprasza