Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~~56 niezalogowany
23 lipca 2012r. o 11:40
Ma ktos strone internetowa zespolu bianco albo namiary? Szukam na necie i nie moge nic znalezc a podobno sa dobrzy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~56 niezalogowany
23 lipca 2012r. o 11:40
Ma ktos strone internetowa zespolu bianco albo namiary? Szukam na necie i nie moge nic znalezc a podobno sa dobrzy.
~PIOTR niezalogowany
23 lipca 2012r. o 12:48
~~56 napisał(a): Ma ktos strone internetowa zespolu bianco albo namiary? Szukam na necie i nie moge nic znalezc a podobno sa dobrzy.

gdyby byli dobrzy to bez problemu znalazlabys ich w necie Zespol ktory nie ma swojej strony internetowej to przezytek Widocznie nie chca udostepnic swoich nagran Niektore zespoly nie maja strony ale mozna je zanlezc na ogolnodostepnych portalach weselnych np Planujemy wesele lub zespoly weselne Tam jest ich opis zdjecia i pliki mp3 i video Mysle ze zespolu powinnas szukac własnie tam a nie "ze słyszenia " od ciotki ktora na weslu byla 10 lat temu Mam nadzieje ze wybierzesz wlasciwy zespol ,ktory doskonale zabawi twoich gosci
~Vivd niezalogowany
23 lipca 2012r. o 13:07
~~56 napisał(a): Ma ktos strone internetowa zespolu bianco albo namiary? Szukam na necie i nie moge nic znalezc a podobno sa dobrzy.

606 160 275 Franek
~Vivd niezalogowany
23 lipca 2012r. o 13:10
~PIOTR napisał(a):

gdyby byli dobrzy to bez problemu znalazlabys ich w necie Zespol ktory nie ma swojej strony internetowej to przezytek Widocznie nie chca udostepnic swoich nagran Niektore zespoly nie maja strony ale mozna je zanlezc na ogolnodostepnych portalach weselnych np Planujemy wesele lub zespoly weselne Tam jest ich opis zdjecia i pliki mp3 i video Mysle ze zespolu powinnas szukac własnie tam a nie "ze słyszenia " od ciotki ktora na weslu byla 10 lat temu Mam nadzieje ze wybierzesz wlasciwy zespol ,ktory doskonale zabawi twoich gosci

PIOTR większość dobrych zespołów które znam ciężko znaleźć w necie,
a z odsłuchaniem demo w postaci MP3 to żenada, bo na żywo okazuje się później całkiem co innego ;)
~ niezalogowany
23 lipca 2012r. o 13:28
Nie masz racji 1 etapem selekci zespolu jest net a potem przesluchania na zywo lub filmy z imprez Tych ktorych nie ma w necie widocznie sa ciency Bo czy opinia czy recenzja na temat zespolu powinna byc w necie czym wiecej tego w necie to znaczy ze zespol jest godny aby sie nad nim zastanowic

Kochani szukania zespolow weselnych zacznijcie w necie i nie opierajcie sie na opini cioci sprzed 10 lat
~DOMINIKA niezalogowany
24 lipca 2012r. o 7:22
masz racje ja znalazłam swoj zespół na Youtube Wpisałam zespół weselny Bolesławiec
Wyskoczylo par zespołow w drodze selekcji zostal ten jeden najlepszy i mialam super wesele
41
#jegomosc nieaktywny
24 lipca 2012r. o 8:44

Zespół Bianco jest świetny, grali na moim weselu i potrafili rozbawić zarówno młodszych jak i starszych. Poszukam gdzieś kontaktu do nich bo warto. Nie wiem dlaczego nie mają swojej strony internetowej.

www.djdowynajecia.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza