Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~KG24 niezalogowany
24 lipca 2012r. o 11:44
~DOMINIKA napisał(a): masz racje ja znalazłam swoj zespół na Youtube Wpisałam zespół weselny Bolesławiec
Wyskoczylo par zespołow w drodze selekcji zostal ten jeden najlepszy i mialam super wesele

MYSLE ZE TO JEST BARDZO DOBRY POMYSL PRZYNAJMIEJ WIDAC I SLYCHAC JAKI KAPELA MA POZIOM SPRZET SWIATLA ITD
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~0 niezalogowany
2 sierpnia 2012r. o 7:46
Bardzo fajna strona o weselach www.planujemy wesele.pl
mozna tu znalezc fajne zespoly ich dema i filmy z imprez
8916
#kasia95232 nieaktywny
17 września 2012r. o 13:54
Czy grał u kogoś na weselu zespół Zodiak ze Złotoryi? Jak wygląda współpraca z tym zespołem?
5376
#shake nieaktywny
17 września 2012r. o 19:20
Dobry zespół nie potrzebuje reklamy na Youtube. Najlpiej samemu posłuchać na żywo.
~weselnik niezalogowany
18 września 2012r. o 11:16
~Forever napisał(a): Witam!
kontakt do zespołu Forever 603360545- jesteśmy z Legnicy, nie mamy jeszcze swojej strony internetowej - to już wkrótce - w imieniu zespołu dziękuję za wszystkie miłe komentarze - Pozdrawiam
Dominika

Tylko nie Forever !!! Byłam, widziałam i nie polecam! Dwie stare babki ubrane jak osiemnastki ;( i dwóch starych dziadków zasypiających przy organach.
~WOJTEK niezalogowany
18 września 2012r. o 12:11
WITAJCIE JA SWOJ ZESPÓL ZNALAZLEM NA YT uwazam ze warto tam szukac poniewaz tam mozna zobaczyc i usłyszec jak zespoly spiewaja na zywo a nie tak jak na stronach maja nagrane mp3 ktore robia i wybieraja z kilunastokrotnego powtorzenia Ponadto widac jak sie bawia goscie i jaki sprzet i oswietlenie ma zespół a to jest bardzo wazne Zespoliki 2 osobowe z keobardem i 2 kolumienkami mozecie spokojnie pominac Dla nich czas sie zatrymal 20 lat temu Teraz jest potrzebny dobry sprzet i super oswietlenie Moj zespol te wszystkie wymagania spełnil Nie podam nazwy bo konkurencja zrobi sobie na niego nagonke Ale polecam YT
~leon niezalogowany
18 września 2012r. o 23:41
Możecie polecić jakiś dobry zespół z saksofonem, ewentualnie jakimś innym dęciakiem?
657
#agak nieaktywny
19 września 2012r. o 0:12
z saksofonem polecam ich: http://takefive.na15.pl/galeria.php :)
albo bardziej z naszych stron: http://mikolajczyk-band.pl/ ;) obydwa zespoły grają na wysokim poziomie

www.agakryspin.com
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza