~~Brudnozielony Nachyłek napisał(a): "Mam takie pytanie dwa potężne banery Barczyka usytuowane na naczepach samochodowych stoją przy drodze nr 94 koło cmentarza Kutuzowa w Bolesławcu i druga w Lubaniu .pytanie kto te zdezelowane naczepy bez świateł i rejestracji tam przyciągnął!"
Czy Kamilowi Barczykowi już wszystko wolno Panowie Bezpartyjni???...
panie Roman..I Gabrysiak to nie stać Was na szacunek dla swego kandydata
~~Rdzawoczerwony Bodziszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnozielony Nachyłek napisał(a): "Mam takie pytanie dwa potężne banery Barczyka usytuowane na naczepach samochodowych stoją przy drodze nr 94 koło cmentarza Kutuzowa w Bolesławcu i druga w Lubaniu .pytanie kto te zdezelowane naczepy bez świateł i rejestracji tam przyciągnął!"
Czy baner bezpartyjnego Barczyka nie łamie uchwały o planie zagospodarowania przestrzennego dla miasta i gminy Bolesławiec????
~~Srebrnoszara Skimia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rdzawoczerwony Bodziszek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnozielony Nachyłek napisał(a): "Mam takie pytanie dwa potężne banery Barczyka usytuowane na naczepach samochodowych stoją przy drodze nr 94 koło cmentarza Kutuzowa w Bolesławcu i druga w Lubaniu .pytanie kto te zdezelowane naczepy bez świateł i rejestracji tam przyciągnął!"
Czy baner bezpartyjnego Barczyka nie łamie uchwały o planie zagospodarowania przestrzennego dla miasta i gminy Bolesławiec????
co na to STRAZ MIEJSKSA?
A ratusz :)))