~~Białawoszara Alstremeria napisał(a): Pewnie że są afery PISowe. Nie wiem tylko czemu każesz mi je opisywać, skoro sam tak usilnie unikasz pisania czegoś złego o posłach opozycji. Komu się sprzedałem? Nikomu :-) zagłosuję na tych co jeszcze u koryta nie byli. Ciężko będzie takich znaleźć. Jeżeli nie znajdę, to zgłosuję na tych, co nachapali się najmniej. Na ten moment to chyba Konfederacja :-) Zabawne te Twoje mądrości, ale faktem jest, że mądrości PISowców również są zabawne. Zabawni z Was wyborcy. Może to jest powód tego, że żyjemy w zabawnym kraju. Jacy wyborcy taki kraj :-)
był taki czas kiedy pisałem o ''shreku'' Schetynie...był czas że pisałem o Haneczce ''bufetowej'' ...był czas kiedy pisałem o ''mundurkach szkolnych'' młodego Giertycha a i starego wyśmiewałem za jego ''małpie'' poglądy...
był czas kiedy pisałem o Kamińskim i jego ryngrafie dla Pinocheta...
kiedyś pisałem o FOZZ i ''baksikach''
był czas że pisalem o Kwaśniewskim i jego ''konkordacie '' a później o wysyłaniu polskiego wojska na nie naszą wojnę ...
ale ty zapewne ''nie pamiętasz'' ;D
teraz piszesz że zagłosujesz na tych co nie byli u ''koryta''
i takie ''głosowanie'' uważasz za racjonalne?
jeśli więc moje ''mądrości '' są zabawne to ty teraz je przebiłeś...i to ty takim stwierdzeniem jesteś zabawny...
jeśli tak mają wyglądać wybory Polaków to Polska nie będzie krajem zabawnym a tragicznym
masz rację w jednym -jacy wyborcy -taki kraj ...
kraj udręczony politycznymi gierkami ,skłócaniem społeczeństwa i kraj korupcji ...
ten kraj tonie a jak wieść niesie ''tonący brzytwy się chwyta'' ;D
kto wie czym to się skończy i co może się okazać niedługo tą ''brzytwą'' ...
nara...