Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Oto czym kierują się kandydaci do sejmu i senatu

~~Białawoszara Alstremeria niezalogowany
1 października 2023r. o 12:14
Ktoś inny zasugerował, że spadłeś bo pracowałeś. Pewnie fantazjował, ale jeżeli nie, to czy pracę wykonywałeś legalnie i zgodnie z zasadami BHP? :-) Skoro sprzedajni posłowie to nic odkrywczego, to czemu w kolejnym już poście, tak podniecasz się posłami PISu? Może wysil się, wznieś się na wyżyny obiektywizmu (wiem, nie dasz rady, spocisz się tylko i znowu z czegoś spadniesz) i poopowiadaj nam o wszystkich posłach z każdej partii. Kolejny "obiektywny" inaczej. Wszyscy się sprzedali, ale ci z opozycji mniej, bo są z opozycji na którą zagłosuję hehehe ;-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskraworóżowy Barwinek niezalogowany
1 października 2023r. o 12:37
~~Białawoszara Alstremeria napisał(a): Ktoś inny zasugerował, że spadłeś bo pracowałeś. Pewnie fantazjował, ale jeżeli nie, to czy pracę wykonywałeś legalnie i zgodnie z zasadami BHP? :-) Skoro sprzedajni posłowie to nic odkrywczego, to czemu w kolejnym już poście, tak podniecasz się posłami PISu? Może wysil się, wznieś się na wyżyny obiektywizmu (wiem, nie dasz rady, spocisz się tylko i znowu z czegoś spadniesz) i poopowiadaj nam o wszystkich posłach z każdej partii. Kolejny "obiektywny" inaczej. Wszyscy się sprzedali, ale ci z opozycji mniej, bo są z opozycji na którą zagłosuję hehehe ;-)

ktoś nic nie sugerował tylko stwierdził to że spadłem bo pracowałem...
fakt...nie leżałem tam na kanapie...;D
teraz ciebie ponosi fantazja bo liczysz naiwnie na to że odpowiem ci na twoje bezpodstawne pytania ...;D
co do (p)osłów...
myślę że nie więcej się ''podniecam posłami '' piSS jak ci przeciwnicy posłów PO czy KO...
a skoro ty masz się za ''obiektywnego'' to popisz trochę o aferach piSSdzielców...
właśnie ...napisz czy są takie? ;D
wtedy zobaczymy komu ty się ''sprzedałeś '' ;D

Białawoszara Alstremeria.... ciekawe...;D
1 października 2023r. o 12:44
Pewnie że są afery PISowe. Nie wiem tylko czemu każesz mi je opisywać, skoro sam tak usilnie unikasz pisania czegoś złego o posłach opozycji. Komu się sprzedałem? Nikomu :-) zagłosuję na tych co jeszcze u koryta nie byli. Ciężko będzie takich znaleźć. Jeżeli nie znajdę, to zgłosuję na tych, co nachapali się najmniej. Na ten moment to chyba Konfederacja :-) Zabawne te Twoje mądrości, ale faktem jest, że mądrości PISowców również są zabawne. Zabawni z Was wyborcy. Może to jest powód tego, że żyjemy w zabawnym kraju. Jacy wyborcy taki kraj :-)
~~Człowiek bez twarzy niezalogowany
1 października 2023r. o 12:58
~~Białawoszara Alstremeria napisał(a): Pewnie że są afery PISowe. Nie wiem tylko czemu każesz mi je opisywać, skoro sam tak usilnie unikasz pisania czegoś złego o posłach opozycji. Komu się sprzedałem? Nikomu :-) zagłosuję na tych co jeszcze u koryta nie byli. Ciężko będzie takich znaleźć. Jeżeli nie znajdę, to zgłosuję na tych, co nachapali się najmniej. Na ten moment to chyba Konfederacja :-) Zabawne te Twoje mądrości, ale faktem jest, że mądrości PISowców również są zabawne. Zabawni z Was wyborcy. Może to jest powód tego, że żyjemy w zabawnym kraju. Jacy wyborcy taki kraj :-)

Zagłosujesz na konfe ? Ale wybierzesz PiS który w trakcie kadencji przekupstwami zneutralizuje posłów konfederacji i będzie miał to co chce.
Bo to głos na PiS.
Konfederacja uzyska 10% i sama nic nie ugra. Żadna partia opozycyjna wobec PiS nie wejdzie z nimi do koalicji BO -
Są antyunijni. Anty euro, Anty kobietom. Skrajnie religijni. Bardzo nacjonalistyczni. Anty polityce wspólnotowej. A w praktyce to wydanie najgorszego odłamu PiS.PiS bez Konfderacji nie będzie miał władzy a Konfederacja bez PiS NIE ISTNIEJE.
Dla opozycji języczkiem uwagi będzie pozycja TRZECIEJ DROGI. Jeśli ona wejdzie do sejmu rządzić będzie opozycja / KO +TRZECIA DROGA + LEWICA /
Jeśli nie wejdzie mamy na pewno kontynuację rządów PiS.
Więc logika nakazuje . Chcesz upadku PiS GŁOSUJE NA TRZECIĄ DROGĘ.
Wybory to przede wszystkim matematyka a nie emocje.
Uważasz że jesteś inteligentny weź to pod uwagę.
1 października 2023r. o 13:03
~~Białawoszara Alstremeria napisał(a): Pewnie że są afery PISowe. Nie wiem tylko czemu każesz mi je opisywać, skoro sam tak usilnie unikasz pisania czegoś złego o posłach opozycji. Komu się sprzedałem? Nikomu :-) zagłosuję na tych co jeszcze u koryta nie byli. Ciężko będzie takich znaleźć. Jeżeli nie znajdę, to zgłosuję na tych, co nachapali się najmniej. Na ten moment to chyba Konfederacja :-) Zabawne te Twoje mądrości, ale faktem jest, że mądrości PISowców również są zabawne. Zabawni z Was wyborcy. Może to jest powód tego, że żyjemy w zabawnym kraju. Jacy wyborcy taki kraj :-)

był taki czas kiedy pisałem o ''shreku'' Schetynie...był czas że pisałem o Haneczce ''bufetowej'' ...był czas kiedy pisałem o ''mundurkach szkolnych'' młodego Giertycha a i starego wyśmiewałem za jego ''małpie'' poglądy...
był czas kiedy pisałem o Kamińskim i jego ryngrafie dla Pinocheta...
kiedyś pisałem o FOZZ i ''baksikach''
był czas że pisalem o Kwaśniewskim i jego ''konkordacie '' a później o wysyłaniu polskiego wojska na nie naszą wojnę ...

ale ty zapewne ''nie pamiętasz'' ;D
teraz piszesz że zagłosujesz na tych co nie byli u ''koryta''
i takie ''głosowanie'' uważasz za racjonalne?
jeśli więc moje ''mądrości '' są zabawne to ty teraz je przebiłeś...i to ty takim stwierdzeniem jesteś zabawny...
jeśli tak mają wyglądać wybory Polaków to Polska nie będzie krajem zabawnym a tragicznym
masz rację w jednym -jacy wyborcy -taki kraj ...
kraj udręczony politycznymi gierkami ,skłócaniem społeczeństwa i kraj korupcji ...

ten kraj tonie a jak wieść niesie ''tonący brzytwy się chwyta'' ;D
kto wie czym to się skończy i co może się okazać niedługo tą ''brzytwą'' ...

nara...
1 października 2023r. o 13:09
~~Człowiek bez twarzy napisał(a): Dla opozycji języczkiem uwagi będzie pozycja TRZECIEJ DROGI

Mam głosować na PSL? Bóg Cie opuścił? To już wolę PIS :-) Za racjonalne uważsm NIE GŁOSOWANIE na tych, którzy ten kraj niszczą od 30 lat. Ty widzę, za racjonalne uważasz głosowanie na tych co już byli, tylko nazywają się inaczej niż PIS. Ten kraj tonie przez takie wybory, takich wyborców jak ty. Nara filozofie :-)
1 października 2023r. o 13:12
~~Jaskraworóżowy Barwinek napisał(a): był taki czas kiedy pisałem o ''shreku'' Schetynie...był czas że pisałem o Haneczce ''bufetowej'' ...był czas kiedy pisałem o ''mundurkach szkolnych'' młodego Giertycha a i starego wyśmiewałem za jego ''małpie'' poglądy...
był czas kiedy pisałem o Kamińskim i jego ryngrafie dla Pinocheta...
kiedyś pisałem o FOZZ i ''baksikach''
był czas że pisalem o Kwaśniewskim i jego ''konkordacie '' a później o wysyłaniu polskiego wojska na nie naszą wojnę ...

i jakie wnioski z tego pisania wyciągnąłeś? Żadnych :-) dalej na nich głosujesz :-) Ciężko powiedzieć czy to bardziej smutne czy zabawne hehe ;-)
1 października 2023r. o 14:53
teraz ciebie ponosi fantazja bo liczysz naiwnie na to że odpowiem ci na twoje bezpodstawne pytania ...;D
co do (p)osłów...
myślę że nie więcej się ''podniecam posłami '' piSS jak ci przeciwnicy posłów PO czy KO...
a skoro ty masz się za ''obiektywnego'' to popisz trochę o aferach piSSdzielców...
właśnie ...napisz czy są takie? ;D
wtedy zobaczymy komu ty się ''sprzedałeś '' ;D

Białawoszara Alstremeria.... ciekawe...;D

zapomniałeś języka w gębie? ;D
przypominam ci pytanie...

są te afery piSSdzielców czy nie? ...komu się sprzedałeś nie musisz pisać bo milczenie jest przyznaniem komu...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!