Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Oto czym kierują się kandydaci do sejmu i senatu

~~Karmazynowa Ułudka niezalogowany
1 października 2023r. o 9:59
~~Jaskraworóżowy Barwinek napisał(a): kiedy pyta się lokalnych piSSdzielców o to co takiego wniósł do tego grajdołka pogoda wtedy -CYTUJĘ ;D - zamykają te swoje ''zdradzieckie ,kłamliwe mordy''

trochę to dziwne że nic nie piszą bo mogli by chociaż napisać że dla niejednego z lokalnej społeczności skręcił jakąś szafę lub szafkę pod zlewozmywak...;D

On skręcał meble i został posłem. Ty kładłeś regipsy i jedyne co osiągnąłeś to upadek z rusztowania. Tak bywa. :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoróżowy Kaczeniec niezalogowany
1 października 2023r. o 10:16
~~Żółty Floks napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płowobrązowa Glicynia napisał(a):

Oprócz gigantycznych długów które zrobił.. to chyba może Się tylko jeszcze pochwalić zamknieciem szpitala na 2 lata dla mieszkańców.. .

Kończą się dotacje od wojewody który ma kłopoty....kończą od marszałka Bezpartyjnego Cezarego Przybylskiego...

To zaczyna się kłopocik....

Stoi sobie naczepa tira /Citronexu?/z wielkim banerem Kamila Barczyka..w polu obok Olszyny...... kandydata do senatu z parti Bezpartyjnej

Odczytałem przekaz tego Flasha "wyprowadzę Was w pole"...:)))))(

"Zdrowa Polska..zdrowi Polacy."

..a ja zajmę się komercjalizacja szpitala i developerka :))))
~~Jaskraworóżowy Barwinek niezalogowany
1 października 2023r. o 10:46
~~Karmazynowa Ułudka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskraworóżowy Barwinek napisał(a): kiedy pyta się lokalnych piSSdzielców o to co takiego wniósł do tego grajdołka pogoda wtedy -CYTUJĘ ;D - zamykają te swoje ''zdradzieckie ,kłamliwe mordy''

trochę to dziwne że nic nie piszą bo mogli by chociaż napisać że dla niejednego z lokalnej społeczności skręcił jakąś szafę lub szafkę pod zlewozmywak...;D

On skręcał meble i został posłem. Ty kładłeś regipsy i jedyne co osiągnąłeś to upadek z rusztowania. Tak bywa. :-)

owszem tak bywa...ale upadek z rusztowania bywa mniej bolesny niż upadek jakim może się okazać upadek polityczny ...
sprzedanie się dla ''koryta'' to jest ''osiągnięcie''? ;D
~~Moja prawda niezalogowany
1 października 2023r. o 11:27
~~Karmazynowa Ułudka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskraworóżowy Barwinek napisał(a): kiedy pyta się lokalnych piSSdzielców o to co takiego wniósł do tego grajdołka pogoda wtedy -CYTUJĘ ;D - zamykają te swoje ''zdradzieckie ,kłamliwe mordy''

On jest posłem nie za skręcanie mebli a za posłuszeństwo wobec PiS.
Z rusztowania spada ten który pracuje . Posłem zostaje się z nadania politycznego.
~~Białawoszara Alstremeria niezalogowany
1 października 2023r. o 11:38
~~Moja prawda napisał(a): Z rusztowania spada ten który pracuje . Posłem zostaje się z nadania politycznego.

Albo ten spada z rusztowania, kto na nim pije :-) Posłem zostaje ten, na którego ludzie oddadzą odpowiednią liczbę głosów :-) Równie dobrze można napisać, że każdy poseł opozycji to sprzedajna kobieta, bo jest posłem, a przecież Wy chcecie na nich głosować. Jaka to różnica? Co oni dla nas zrobili? Czego nie zrobili? Pogoda Wam nie pasuje bo jest z PISu. Borys jest ok, bo z KO? Hipokryzja weszła Wam za mocno w niedzielny poranek :-)
1 października 2023r. o 11:39
zawsze mnie bawią te porównania...
sprzedać się partyjnie każdy idio.ta potrafi ...do tego nie jest potrzeba wiele...
nie są wtedy potrzebne dyplomy uczelni bo takim wystarczy by mieć wiecznie zgięty kark ...;D

tak tu dużo się mówi o Tusku że pojechał do Brukseli po kasę ...a ten pogoda to poszedł w ''sejmy'' po co?
siedzi tam za ''free''? ...dla ''idei'' ?
nie ...pojechał tam dla kasy i nic więcej...bo nic więcej nie może jak karnie podnosił ręce w głosowaniu za tym co mu prezesina nakaże...
~~Inna miara rzeczywistości niezalogowany
1 października 2023r. o 11:57
~~Białawoszara Alstremeria napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Moja prawda napisał(a): Z rusztowania spada ten który pracuje . Posłem zostaje się z nadania politycznego.

Albo ten spada z rusztowania, kto na nim pije :-) Posłem zostaje ten, na którego ludzie oddadzą odpowiednią liczbę głosów :-) Równie dobrze można napisać, że każdy poseł opozycji to sprzedajna kobieta, bo jest posłem, a przecież Wy chcecie na nich głosować. Jaka to różnica? Co oni dla nas zrobili? Czego nie zrobili? Pogoda Wam nie pasuje bo jest z PISu. Borys jest ok, bo z KO? Hipokryzja weszła Wam za mocno w niedzielny poranek :-)

Poseł Pogoda deklarował że będzie działał na rzecz Bolesławian. Tymczasem wszystkie głosowania potwierdziły jedynie lojalność do partii.
1 października 2023r. o 12:02
~~Białawoszara Alstremeria napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Moja prawda napisał(a): Z rusztowania spada ten który pracuje . Posłem zostaje się z nadania politycznego.

po co te chore wywody ?...sugerujesz że spadłem bo byłem wypity?
nic bardziej mylnego ...
czy każdy poseł opozycji to ''sprzedajna kobieta''?
w pewnym sensie tak...tak jest od lewa do prawa i nie jest to nic odkrywczego ...
tylko trzeba na to popatrzeć szerzej
klasyką ''sprzedajności'' jest chociażby dawny doradca Tuska ''matoł-usz'' lub ostatnio najbardziej jaskrawy chyba przekład Agnisi Ścigaj...
a najśmieszniejszym z kolei przykładem sa ''wędrówki partyjne'' rysia ''pysia'' czarneckiego...;D

a dzisiejszego dnia...w ''kawie'' Piaseckiego był zybertowicz...
co wiesz o jego przynależności partyjnej sięgającej czasów PZPR?
sprzedał się czy tylko zmienił ''ideologię'' ? :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.