~~Popielaty Szupin napisał(a):
SLUSARZ NIECH WRACA DO ZAWODU BO LEKARZY BRAKUJE
BARCZYK NIECH ZREDUKUJE kilkadziesiat MILIONÓW DLUGOW KTORE NAROBIL W SZPITALU
TRZECI KANDYDAT SWIETNIE SOBIE PORADZI
~~Wróżka napisał(a): Bezpartyjny?!!!. Do zagospodarowania po wyborach. Widzę wielką karierę przed Nim i taki młody.
~~Złotawobrązowa Krzewuszka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Popielaty Szupin napisał(a):
BARCZYK NIECH~~Wróżka napisał(a): Bezpartyjny?!!!. Do zagospodarowania po wyborach. Widzę wielką karierę przed Nim i taki młody.
A ja widzę duże kłopoty...gdy parasol lokalny bezpartyjnych i Pisu zwieją wybory....
~~Fioletowy Ziarnopłon napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowa Krzewuszka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Popielaty Szupin napisał(a):
BARCZYK NIECH ~~Wróżka napisał(a): Bezpartyjny?!!!. Do zagospodarowania po wyborach. Widzę wielką karierę przed Nim i taki młody.
A ja widzę duże kłopoty...gdy parasol lokalny bezpartyjnych i Pisu zwieją wybory....
Dużo widać.. po 3 latach dyrektorowania w finansach...zadłużenie idzie na maxa...czy to cel?
~~Karminowoczerwony Agrest napisał(a): Czy ktoś mi wytłumaczy pani kandydatka z ramienia bezpartyjni przystawki Pis startujaca na poslanke bierze udział w marszu równości z kolorami.. tęczy? - która walczyła przeciw aborcji i latała z miska ryżu gy odwiedził nas p.Premier oraz tolerowała napisy j... ć PiS...? - może być naszym przykładem w Sejmie? - co na te wartości.. czy katolickie? - nasz p. Poseł? - nie kumam tego