~~Bladożółta Imperata napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoczekoladowy Żylistek napisał(a): Na kogo warto zagłosować na senatora w Bolesławcu oprócz bezpartyjnych bo mieli już swoje pięć minut
Nie zagłosuje na cwaniakow z ratusza i spodka ..
.bezpartyjnych :)))
koniec krecenia lodów za mój głos..
PANOWIE ROMAN..GABRYSIAK BARCZYK....KOWALSKI
~~Białoszary Zaślaz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladożółta Imperata napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoczekoladowy Żylistek napisał(a): Na kogo warto zagłosować na senatora w Bolesławcu oprócz bezpartyjnych bo mieli już swoje pięć minut
Nie zagłosuje na cwaniakow z ratusza i spodka ..
.bezpartyjnych :)))
koniec krecenia lodów za mój głos..
PANOWIE ROMAN..GABRYSIAK BARCZYK....KOWALSKI
Dz,is naczepa...jutro może taczka...I ta walka i tyle sil od wlasciciela naczep i bezpartyjnych...bo układ ..koryto ..może się zachwiac...zawalić....I tyle prawd wyplynie:)
Racja.''""".BEZPARTYJNYM podziękowałam będąc psychicznie zmuszona do podpisywania listy na Kamila Barczyka w szpitalu..czuję się z tym źle bo chcę pracować.. ale straszyli ze pójdę na czarną liste""" to słowa bliskich...
~~pisowskie rozbiory Polski napisał(a): https://opolska360.pl/byl-punkowiec-jest-dachowiec-pawel-kukiz-bohaterem-piosenki-dawnych-kolegow-z-piersi/
Szmata kukiz "antysystemowy" sprzedał się kanalii
~~Wrzosowa Portulaka napisał(a): "Racja.''""".BEZPARTYJNYM podziękowałam będąc psychicznie zmuszona do podpisywania listy na Kamila Barczyka w szpitalu..czuję się z tym źle bo chcę pracować.. ale straszyli ze pójdę na czarną liste""" to słowa bliskich...