~~Blond Gazania napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Godecja napisał(a): jak to dobrze że w końcu od władzy ''wykopano'' piSSdzielców...;D
nawet teraz kiedy za oknem pada i wieje świat jakby piękniejszy...
koniec nie(rządu) ...koniec okradania Polski...koniec oszukiwania Polaków...
Żyłeś w czasach Rządy PO PSL i SLD.
Jeżeli nie to nie wiesz o czym piszesz.
~~Ciemnopomarańczowy Żółwik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Blond Gazania napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Blond Gazania napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Godecja napisał(a): jak to dobrze że w końcu od władzy ''wykopano'' piSSdzielców...;D
Mnie poprzedni rząd okradł na 4 lata dodatkowej pracy kobieta i musiałam pracować do 64 roku życia.
Przez te 4 lata nie płacili ci wypłaty że z pizdy strzelasz . dzięki tym 4 latom masz wyższą emeryturę .
Ty żółwik wulgarny prostak jesteś jak twoi ośmiogwiadkowi idole.
~~Ciemnopomarańczowy Żółwik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Blond Gazania napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Blond Gazania napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Godecja napisał(a): jak to dobrze że w końcu od władzy ''wykopano'' piSSdzielców...;D
Mnie poprzedni rząd okradł na 4 lata dodatkowej pracy kobieta i musiałam pracować do 64 roku życia.
Przez te 4 lata nie płacili ci wypłaty że z pizdy strzelasz . dzięki tym 4 latom masz wyższą emeryturę .
A z tego da się strzelać , ja mam na to wy…..ne
4 lata wypoczynku mi zabrali , i to jest ważne
kasy mi nie potrzeba , przymusowe roboty
były między 1939-1945
~~Niebieskawa Godecja napisał(a): jak to dobrze że w końcu od władzy ''wykopano'' piSSdzielców...;D
~~Ognista Glicynia napisał(a): ~~Niebieskawa Godecja napisał(a): jak to dobrze że w końcu od władzy ''wykopano'' piSSdzielców...;D
~~Dasz bór napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Godecja napisał(a): jak to dobrze że w końcu od władzy ''wykopano'' piSSdzielców...;D
Od zaprzysiężenia nowego ośmiogwiazdkowego rządu wszystko będziemy robić dla germany/ua i wykonywać rozkazy POd dyktando stolic- Berlin/Paryż/Bruksela