M21W2 napisał(a): ~~Niebieskawa Godecja
Nie jesteś w stanie nic napisać dlatego twierdzę że nie było żadnych afer , były tylko podobne do największej afery w Bolesławcu , afery czajnikowej .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ostróżka perłowa napisał(a): Nieważne. Zmienią tylko pisowskich postkomunistów.
Zapewne znasz tylko jedno nazwisko - Piotrowicz .
Dopisane 31.10.2023r. o godz. 15:50:Zapomniałem , znasz dwa , drugie to Kryże .
~~wwwlucjanocicepl napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Niebieskawa Godecja
Nie jesteś w stanie nic napisać dlatego twierdzę że nie było żadnych afer , były tylko podobne do największej afery w Bolesławcu , afery czajnikowej .
Krajowa Prokuratura pisze wprost o aferze w NCBiR a ty głombie TWIERDZISZ że nie było żadnych afer.
~~Ostróżka perłowa napisał(a): Nie .To ty znasz tylko te dwa nazwiska. Post komuchem jest sędzia wybrany przez pis do TK. Postkomuchem jest doradca Dudy. Jest ich więcej ale ty nic o nich nie napiszesz plantatorze amatorze.
oprych napisał(a): Ciekawe po co rząd zamówił pięćdziesiąt niszczarek do dokumentów?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ostróżka perłowa napisał(a): Nie .To ty znasz tylko te dwa nazwiska. Post komuchem jest sędzia wybrany przez pis do TK. Postkomuchem jest doradca Dudy. Jest ich więcej ale ty nic o nich nie napiszesz plantatorze amatorze.
Ty aż tak jesteś ograniczony że nie widzisz różnicy pomiędzy pojedynczymi osobami a postkomunistyczną partią polityczną .
Partia Tuska przeszła wiele wcieleń , powstała dzięki piewniądzom z Niemiec .
Partia Czarzastego podobnie , mała różnica finansowana przez ZSRR .Dopisane 31.10.2023r. o godz. 16:13:Ktoś napisał: oprych napisał(a): Ciekawe po co rząd zamówił pięćdziesiąt niszczarek do dokumentów?
Czemu podałeś tak mało ja czytałem że rząd zamówił 10 tyś niszczarek .Dopisane 31.10.2023r. o godz. 16:13:GŁĄBIE , dawaj te afery PiS .
Bo słyszałem o pięćdziesięciu.
oprych napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ostróżka perłowa napisał(a): Nie .To ty znasz tylko te dwa nazwiska. Post komuchem jest sędzia wybrany przez pis do TK. Postkomuchem jest doradca Dudy. Jest ich więcej ale ty nic o nich nie napiszesz plantatorze amatorze.
Ty aż tak jesteś ograniczony że nie widzisz różnicy pomiędzy pojedynczymi osobami a postkomunistyczną partią polityczną .
Partia Tuska przeszła wiele wcieleń , powstała dzięki piewniądzom z Niemiec .
Partia Czarzastego podobnie , mała różnica finansowana przez ZSRR .Dopisane 31.10.2023r. o godz. 16:13:Ktoś napisał: oprych napisał(a): Ciekawe po co rząd zamówił pięćdziesiąt niszczarek do dokumentów?
Czemu podałeś tak mało ja czytałem że rząd zamówił 10 tyś niszczarek .Dopisane 31.10.2023r. o godz. 16:13:GŁĄBIE , dawaj te afery PiS .
Bo słyszałem o pięćdziesięciu.
Bo ja słyszałem że masz cienko pod deklem