M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Godecja napisał(a): no i po co szukasz zaczepki?...czy ja gdzieś ciebie zaczepiam?
po co ci to chłopie jak znowu po kilku pytaniach zwiejesz do swojej nory?
Ty wylazłeś z nory , dzięki , teraz ja tam się udaję , albo nie , nie będę sprzątał bałaganu po Tobie .
Dopisane 31.10.2023r. o godz. 18:01:Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Godecja napisał(a): jak widzę w swojej intelektualnej miernocie nadal nie znalazłeś nawet jednego dyskutanta...
Jak to nie , Ty miernoto nim byłeś .
jak zwykle mylisz pojęcia...
ja z tobą nigdzie nie dyskutowałem bo ty do tego nie dorosłeś ...
ja tylko z ciebie sobie dworuję ...
bardziej obrazowo by do ciebie dotarło -ja sobie kpię ...;D na nic więcej nie zasługujesz i jestem przekonany że jeszcze długo nie zasłużysz...;D
Lucjan ...jesteś tu tak potrzebny jak brama wjazdowa do garażu w willi mkkwacza...;D
~~Sekwoja smukła napisał(a): Lucjan to głupek próbujący z siebie zrobić inteligenta a w gruncie rzeczy to prymitywny kmiotek nie tylko bez wiedzy ale podstaw zwykłej kultury. [/ctu
Powyższy wpis jest przykładem " kultury " nic dodać nic ująć .
~~Niebieskawa Godecja napisał(a): Lucjan ...jesteś tu tak potrzebny jak brama wjazdowa do garażu w willi mkkwacza...;D[/c
Wiem , wiem , boli , ma boleć .
Dopisane 31.10.2023r. o godz. 18:14:~~Niebieskawa Godecja napisał(a): no i czego lamentujesz?...to nie jest żaden przykład tylko stwierdzenie faktu...;D
''ciotko'' lub jak wolisz ''kanalio'' ;D
Nie zrewanżuje się , ...izm to choroba , życzę powrotu do zdrowia ,
Dopisane 31.10.2023r. o godz. 18:16:M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Godecja napisał(a): Lucjan ...jesteś tu tak potrzebny jak brama wjazdowa do garażu w willi mkkwacza...;D[/c
Dopisane 31.10.2023r. o godz. 18:14:Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Godecja napisał(a): no i czego lamentujesz?...to nie jest żaden przykład tylko stwierdzenie faktu...;D
Zastosowana autokorekta
Poprawka DE< BI
Dopisane 31.10.2023r. o godz. 18:19:
Bardzo lubię pojawiać się na Bolcu , poznaję kim są " inteligenci " zwolennicy PO , Rosji i Niemiec .
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Godecja napisał(a): Lucjan ...jesteś tu tak potrzebny jak brama wjazdowa do garażu w willi mkkwacza...;D[/c
Dopisane 31.10.2023r. o godz. 18:14:Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Godecja napisał(a): no i czego lamentujesz?...to nie jest żaden przykład tylko stwierdzenie faktu...;D
Zastosowana autokorekta
nie zrewanżujesz się bo nie potrafisz...;D
nigdy tu nie byłeś zbyt bystry a tak wąski jak u ciebie zasób wiedzy skutecznie ogranicza ci zastosowanie riposty...
dlatego ty wtedy po prostu najczęściej uciekasz w prostackie chamstwo...;D
prawda?...;D
a teraz jęczysz o jakiejś ''kulturze'' ?...a gdzie ona ci się zagubiła kiedy pisałeś nie tylko zresztą o ''kanaliach''? ;D
cytując ciebie -dostajesz ''adekwatną '' odpowiedź...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Godecja napisał(a): Lucjan ...jesteś tu tak potrzebny jak brama wjazdowa do garażu w willi mkkwacza...;D[/c
:Bardzo lubię pojawiać się na Bolcu , poznaję kim są " inteligenci " zwolennicy PO , Rosji i Niemiec .Zastosowana autokorekta
A ty wsiowy buraku kim tu jesteś?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: :Bardzo lubię pojawiać się na Bolcu , poznaję kim są " inteligenci " zwolennicy PO , Rosji i Niemiec .Zastosowana autokorekta
Lucjan ty tak nienawidzisz Niemiec. Odpowiedz dlaczego twój brat nie wraca z Niemiec?