M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Godecja napisał(a): więc na 100% przedwczoraj ...
ważne że się pod tym podpisałeś jako zalogowany więc własnych słów się nie wyprzesz...;D
Umiesz czytać , napisałem , przypomnij , odpowiem .
~~Niebieskawa Godecja napisał(a): ty myślisz że ja czytam wszystkie twoje popierdółki?
ale skoro zachęcasz to odszukam...
ciekawe co odpowiesz...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Godecja napisał(a): ty myślisz że ja czytam wszystkie twoje popierdółki?
ale skoro zachęcasz to odszukam...
ciekawe co odpowiesz...;D
A to ciekawe nie czytasz a pytasz o to co napisałem , ogarnij się .
Teraz znikam na 25 min , chcę coś sobie przypomnieć , podejrzewam o co możesz zapytać .
~~Niebieskawa Godecja napisał(a): 14240
M21W2
20 godz. 40 min. temu
Ja nie pamiętam , przypomnij mi .
Ja Tobie przypomnę że Związki Zawodowe branżowe nie współpracują z Solidarnością ....
więc zapytałem jeśli ta ''s'' nie współpracuje ze związkami branżowymi to z kim w końcu współpracują ?
zapytałem więc czy może ze związkiem filatelistów polskich ? ;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Godecja napisał(a): 14240
M21W2
20 godz. 40 min. temu
Ja nie pamiętam , przypomnij mi .
Ja Tobie przypomnę że Związki Zawodowe branżowe nie współpracują z Solidarnością ....
więc zapytałem jeśli ta ''s'' nie współpracuje ze związkami branżowymi to z kim w końcu współpracują ?
zapytałem więc czy może ze związkiem filatelistów polskich ? ;D
Jak Ty nie odróżniasz Związków Zawodowych od Związku Filatelistów daruj sam się ośmieszasz zadając takie pytanie .
Związek Filatelistów to ZRZESZENIE kolekcjonerów , nic wspólnego nie mają zrzeszenia ze związkami pracowniczymi .
~~Niebieskawa Godecja napisał(a): a znikaj...
przecież ci napisałem że jesteś tak mi tu potrzebny jak brama garażowa w willi mkkwacza...
~~Niebieskawa Godecja napisał(a): no nie może być!!!!!....ty taki myśliciel ponownie nie łapiesz prostej kpiny...