~~Sekwoja wysmukła napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Kim ty jesteś abym odpowiadał Tobie na pytania skoro sam nie odpowiadasz nie oczekuj tego ode mnie .
A czy czasem sam tego codziennie nie robisz? Dlaczego więc tobie ma się odpowiadać?
~~ napisał(a): To po jakie licho sam wracasz do prehistorii o komuchach czy solidaruchach?
~~Karminowy Rannik napisał(a): Koalicja itd.
Ktoś napisał: PanM napisał(a): nie wiem co w Ciebie wstąpiło , jak dalej będziesz wciskał w moje usta to czego nie napisałem postąpię z Tobą w podobny sposób z tą różnicą że napiszę prawdę jakim jesteś oszustem w sprawie posądzeń Janusza o fuszerki .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sekwoja wysmukła napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Kim ty jesteś abym odpowiadał Tobie na pytania skoro sam nie odpowiadasz nie oczekuj tego ode mnie .
A czy czasem sam tego codziennie nie robisz? Dlaczego więc tobie ma się odpowiadać?
Sam tego nie robię codziennie , czasem mi się to zdarza , nigdy nie otrzymuję odpowiedzi więc moja odpowiedź może być tylko taka jaką dałem .
O co Ciebie spytałem , przypomnij jakim " kwiatkiem " wtedy byłeś .
Dopisane 02.11.2023r. o godz. 19:35:~~ napisał(a): To po jakie licho sam wracasz do prehistorii o komuchach czy solidaruchach?
Ja jestem za Tym aby wracać i przypominać , Przemek wraca , jak nie potrafi odpowiedzieć to pisze że to prehistoria .Dopisane 02.11.2023r. o godz. 19:38:~~Karminowy Rannik napisał(a): Koalicja itd.
Temat ciekawy i na czasie .
no widzisz...a ''mordorator'' się zastanawia i nie puszcza w obieg...;D
~~Karminowy Rannik napisał(a): Lucjan po co pytasz o jakieś ''kwiatki''?.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karminowy Rannik napisał(a): Lucjan po co pytasz o jakieś ''kwiatki''?.
Pytam bo chcę sobie przypomnieć jaki " kwiatek " i jakie mi zadał pytanie .
Pytasz mnie nie raz dlaczego Ciebie zaczepiam , lubię wiedzieć z kim dyskutuję , przydzielą kwiatka to pisz pod tym jednym przydzielonym , nic nie stoi na przeszkodzie .
Ktoś napisał: PanM napisał(a): nie wiem co w Ciebie wstąpiło , jak dalej będziesz wciskał w moje usta to czego nie napisałem postąpię z Tobą w podobny sposób z tą różnicą że napiszę prawdę jakim jesteś oszustem w sprawie posądzeń Janusza o fuszerki .
~~Karminowy Rannik napisał(a): jaką obietnicę koalicja zechce spełnić jako pierwszą
~~Karminowy Rannik napisał(a): jaka jest prawda?