M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocisty Wiąz napisał(a)
Nieźle naśladujesz pyskatego Janusza , a może się mylę , Wiąz to pyskaty Janusz we własnej osobie .
nikt mnie nie naśladuje bo to ja...
a czy ''pyskaty''?...zdania są podzielone...;D
ja jestem konkretny w postach i pytaniach ...dla ciebie ''pyskaty'' bo nie potrafisz na moje pytania odpowiadać...;D
taka to oto ze mnie Lucuś ''kanalia'' ;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocisty Wiąz napisał(a): no to opowiadaj ...jak to Anton spierdzielał spod Smoleńska kiedy Lechu leżał w ''ruskim błocie'' ?
;D
A co mnie obchodzi jakiś Anton , wolę Wiąz
~~Złocisty Wiąz napisał(a): ja jestem konkretny w postach i pytaniach
~~Złocisty Wiąz napisał(a): ojej...to ciebie nagle przestał interesować Anton ''smoleński''? ;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocisty Wiąz napisał(a): ja jestem konkretny w postach i pytaniach
Wiązie , jak to Ty masz na imię Janusz to odpowiem poważnie , najlepszy jesteś w tym co teraz robimy .
Coś mi podpowiada że możesz być Januszem , tylko z tyłu głowy coś mi podpowiada co Janusz napisał że ma na forum wiele podróbek .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocisty Wiąz napisał(a): ja jestem konkretny w postach i pytaniach
Januszowi bym odpisał Wiązowi nie , skąd mam wiedzieć kim będzie jutro .
~~Złocisty Wiąz napisał(a): Titanik tonie a szczury jak to szczury...uciekają...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocisty Wiąz napisał(a): Titanik tonie a szczury jak to szczury...uciekają...
Jak tym Titanikiem ma być PiS to powiem Tobie Wiązie jedno , nie znam przyczyny tonięcia , nie wchodzę na nowego " Titanika " , Ty na nim jesteś , nie znoszę przepełnionych wraków .
~~Złocisty Wiąz napisał(a): wiem...jestem najlepszy w zadawaniu ci pytań na które nie chcesz ze strachu odpowiadać...;D