~~Malinowoczerwony Jastrzębiec napisał(a): komuchów i tych innych POGONIŁO młode pokolenie
a ,tylko dlatego żeby im mohery,emeryci i kościółkowi
nie ustawiali im ŻYCIA
~~Malinowoczerwony Jastrzębiec napisał(a): komuchów i tych innych POGONIŁO młode pokolenie
nie ustawiali im ŻYCIA
~~gen pinochett napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malinowoczerwony Jastrzębiec napisał(a): komuchów i tych innych POGONIŁO młode pokolenie
nie ustawiali im ŻYCIA
To teraz POczują dobroć liberałów, tępe dzidy
~~Jurko61 aus Deutschland napisał(a): Z projektu budżetu, który PIS przesłał do Sejmu, wynika, że stawka VAT na żywność wzrośnie od 1 stycznia z 0 do 5 proc., zaplanowano też wyższą akcyzę na alkohol i papierosy.
Prowadzący firmy, także te jednoosobowe, oddadzą do ZUS-u co najmniej 1 tys. 600 zł miesięcznie więcej w formie składek. To niemal o 200 zł więcej niż obecnie.
PIS podniósł maksymalne stawki podatków i opłat lokalnych. Te w 2024 r. pójdą w górę o 15 proc.
Wzrosną rachunki za prąd. W górę o 35% pójdzie opłata mocowa doliczana do rachunku.
PISi pośle z Bolesławca , głosowałeś za tymi podwyżkami , czy byłeś przeciw ???
A wy PIS-ie ciemniaki jak myślicie ???
~~Gwizdanaf napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko61 aus Deutschland napisał(a): Z projektu budżetu, który PIS przesłał do Sejmu, wynika, że stawka VAT na żywność wzrośnie od 1 stycznia z 0 do 5 proc., zaplanowano też wyższą akcyzę na alkohol i papierosy.
Prowadzący firmy, także te jednoosobowe, oddadzą do ZUS-u co najmniej 1 tys. 600 zł miesięcznie więcej w formie składek. To niemal o 200 zł więcej niż obecnie.
PIS podniósł maksymalne stawki podatków i opłat lokalnych. Te w 2024 r. pójdą w górę o 15 proc.
Wzrosną rachunki za prąd. W górę o 35% pójdzie opłata mocowa doliczana do rachunku.
PISi pośle z Bolesławca , głosowałeś za tymi podwyżkami , czy byłeś przeciw ???
A wy PIS-ie ciemniaki jak myślicie ???
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kroksomia złocista napisał(a): To jakim cudem nadal popierasz partię w której roi się od komuchów? Ty naprawdę masz problemy z deklem .
Podaj nazwiska tych komuchów , masz na myśli Tych co z listy KO są w europarlamencie czy tych z którymi Tusk zawiera koalicję , PO to nie PiS Tusk to nie Kaczyński .
Dopisane 20.10.2023r. o godz. 22:08:Ktoś napisał: ~~Gazania pnąca napisał(a): No to w końcu według ciebie to komuch czy nie komuch?
Przyznam że nie sprawdzałem , napisałem to co pisano o nim tu na forum .
Dopisane 20.10.2023r. o godz. 22:12:Sprawdziłem Wolski był w PZPR w latach1981 , był nawet sekretarzem w Polskim Radiu .
ja pierdzielę ...ten dalej nie wie nic o swoich komuchach...;D
teraz pisze że sprawdził wolskiego ...
ale kiedy wspominałem mu o nim tu równolegle min. z Czabańskim to milczał ...i wtedy nie ''sprawdzał''
kiedy publikowałem tu nazwiska jego kolesi z ''s'' podpisujących współpracę z esbekami zwiał jak niepyszny bez słowa komentarza...;D
kiedy podawałem mu do wiadomości info o Studencie rżnął ''głupa'' ;D
podobnie jak w przypadku dziesiątek innych pytań które omijał bo odpowiedź była by niezgodna z jego ''prawdą'' ;D
Lucjan...nie ma tu na forum i chyba nigdy nie było bardziej niż ty otumanionego propagandą osobnika...i dotyczy to nie tylko propagandy politycznej ale i ''związkowej''
twój klasyczny ''pierd'' w postaci -''nie będę odpowiadał na twoje pytania''-jest tylko na to dowodem że zawsze będziesz przed takimi uciekał ...;D