~~Perłowy Eukomis napisał(a): Ile to lat o tym czajniku już piszą? Widać, że dla nich czajnik najważniejszy. Taki poziom - wyżej czajnika nie podskoczą.
Żenujące zachowanie starych facetów.
~~Liliowoczerwona Hakonechloa napisał(a):
''''cienki boluś '' z ciebie Lucjan...bardzo cienki...;D
starasz się jak możesz wszystko obracać na swoją stronę ale z marniutkim skutkiem...
wracając...nigdy mi nie odpowiesz na pytania bo jesteś właśnie manipulantem...a jak wiesz że musiałbyś pisać prawdę a wtedy byś ośmieszył swoje poglądy i samego siebie wtedy wiejesz do nory...;D
Lucuś ...ja od dawna wiem jaka jest ta ''twoja prawda''...pełna kłamstw i prostackich manipulacji ...
napisz mi tu Lucjan kiedy i z kim ty tu kiedykolwiek dyskutowałeś nie przypominam sobie takiej sytuacji...a wiesz dlaczego nigdy z nikim tu nie będziesz dyskutował?''
jak widzę Lucuś wczoraj z nikim nie ''podyskutowałeś'' ;D
widzisz jak to ty potrafisz ''dyskutować''?...tyle spraw starałem ci się wyjaśnić a ty nie tylko nie odniosłeś się do tego nawet jednym słowem.... tylko wróciłeś plotkarzu ;D do ''afery czajnikowej'' ;D
a co z aferami piSSdzielców?...o tym nadal nadal milczysz oszołomie...;D
wychodzi z ciebie miernota a ty każdą tchórzliwą rejteradą będziesz ją tylko podkreślał...takie to twoje marne ''życie'' ;D
jesteś taki śmieszny i zarazem tragiczny gostek któremu należy tylko współczuć...
chociaż we mnie go nie znajdziesz...;D
~~Karmelowy Słonecznik napisał(a): ~~Uczep wielolistny niezalogowany
10 godz. 29 min. temu
Frajerzyno odnieś się do wpisu a nie tu znowu popisujesz się swoim idio/ty/zmem. Jesteś zwykłym tchórzem .
Zgłoś do moderacji
nie odniesiesz się bo ...wolisz plotkować a dodatkowo strach ci nie pozwala...;D
wracaj do ''konspiry'' ...tam ci będzie łatwiej...
M21W2 napisał(a): ~~Liliowoczerwona Hakonechloa napisał(a):
''''cienki boluś '' z ciebie Lucjan...bardzo cienki...;D
starasz się jak możesz wszystko obracać na swoją stronę ale z marniutkim skutkiem...
wracając...nigdy mi nie odpowiesz na pytania bo jesteś właśnie manipulantem...a jak wiesz że musiałbyś pisać prawdę a wtedy byś ośmieszył swoje poglądy i samego siebie wtedy wiejesz do nory...;D
Lucuś ...ja od dawna wiem jaka jest ta ''twoja prawda''...pełna kłamstw i prostackich manipulacji ...
napisz mi tu Lucjan kiedy i z kim ty tu kiedykolwiek dyskutowałeś nie przypominam sobie takiej sytuacji...a wiesz dlaczego nigdy z nikim tu nie będziesz dyskutował?''
jak widzę Lucuś wczoraj z nikim nie ''podyskutowałeś'' ;D
widzisz jak to ty potrafisz ''dyskutować''?...tyle spraw starałem ci się wyjaśnić a ty nie tylko nie odniosłeś się do tego nawet jednym słowem.... tylko wróciłeś plotkarzu ;D do ''afery czajnikowej'' ;D
a co z aferami piSSdzielców?...o tym nadal nadal milczysz oszołomie...;D
wychodzi z ciebie miernota a ty każdą tchórzliwą rejteradą będziesz ją tylko podkreślał...takie to twoje marne ''życie'' ;D
jesteś taki śmieszny i zarazem tragiczny gostek któremu należy tylko współczuć...
chociaż we mnie go nie znajdziesz...;D
Ktoś napisał: ~~Karmelowy Słonecznik napisał(a): ~~Uczep wielolistny niezalogowany
10 godz. 29 min. temu
Frajerzyno odnieś się do wpisu a nie tu znowu popisujesz się swoim idio/ty/zmem. Jesteś zwykłym tchórzem .
Zgłoś do moderacji
nie odniesiesz się bo ...wolisz plotkować a dodatkowo strach ci nie pozwala...;D
wracaj do ''konspiry'' ...tam ci będzie łatwiej...
Żaden gnom twojego pokroju nie ma i nie będzie mi dyktował do czego mam się odnieść .
~~Karmelowy Słonecznik napisał(a): nie rób z siebie głupca większego niż jesteś...;D
~~Karmelowy Słonecznik napisał(a): chcesz mi powiedzieć że afera z przepier...em 70 ''baniek '' przez sasina na ''wybory kopertowe'' jest na tym samym poziomie co ''afera czajnikowa''? ;D
~~Karmelowy Słonecznik napisał(a): nawet tutaj tchórzu omijasz sprawę 70 ''baniek'' przepierdzielonych przez sasina...'D
robisz z siebie błazna...a właściwie nazwać ciebie błaznem to wstyd dla tej profesji bo to często byli mądrzy ludzie i stawiać dzisiaj ciebie obok nich to by była dla nich ujma...
dlatego w twoim przypadku bardziej odpowiednim określeniem będzie nazwanie ciebie zdziwaczałym , starym satyrem...;D