~~Karmelowy Słonecznik napisał(a): ty mi coś ''wybaczasz''? ;D
ty powinieneś mi dziękować...
~~Karmelowy Słonecznik napisał(a): Wyborcza to Michnik ...a dla ciebie Michnik to propaganda...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Lucjanie Złotkowski .Kim są według ciebie te wspomniane przez ciebie ,,cioty'' ?Potrafisz to wyjaśnić?
Przeprosiłem za niewłaściwe słowo , na mendę taką jak Ty używającego mojego nazwiska nie ma innego określenia jak menda , szmata i tym podobne .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karmelowy Słonecznik napisał(a): ty mi coś ''wybaczasz''? ;D
ty powinieneś mi dziękować...
Wybaczam i dziękuję , dzięki Tobie poznałem kim są antypisowcy z Tobą na czele , na wasze ograniczenie umysłowe nie ma lekarstwa do wybaczeń i podziękowań dołączam wyrazy współczucia .
Dopisane 22.10.2023r. o godz. 21:05:Ktoś napisał: ~~Karmelowy Słonecznik napisał(a): Wyborcza to Michnik ...a dla ciebie Michnik to propaganda...
Januszku , dziecino nie tłumacz się , nie wymagam .
ja się nie tłumaczę Lucjan tylko tobie coś tłumaczę ...
wiem że ciężko ci to zrozumieć ale postaraj się ...to w sumie niewielki wysiłek chociaż w twoim przypadku ...kto wie...
~~Karmelowy Słonecznik napisał(a): więc teraz nie jęcz tylko zastosuj się do mojej rady którą nie raz i nie dwa dawałem ci tu za free...
jesteś tak tępy że nie dociera to do ciebie?
~~Karmelowy Słonecznik napisał(a): więc powtórzę ci raz jeszcze ...mniej emocji i myśl co piszesz zanim napiszesz coś wcześniej nie myśląc...
potrafisz połączyć te dwie funkcje? ;D
~~Karmelowy Słonecznik napisał(a): wiem że ciężko ci to zrozumieć ale postaraj się ...to w sumie niewielki wysiłek chociaż w twoim przypadku ...kto wie...