~~Karmelowy Słonecznik napisał(a): jesteś dnem ...Lucjan -jesteś dnem ...
Ty już dawno jesteś poniżej dna , ubabrany w szambie . niewłaściwe słowo przeprosiłem , od Ciebie tego nikt nie oczekuje , nie stać Ciebie na to .
Ten co użył mojego imienia i nazwiska zasłużył na pogardę z mojej strony , podejrzewał że uderzyłem w stół a ty się odezwałeś .
Dopisane 22.10.2023r. o godz. 20:32:
~~Karmelowy Słonecznik napisał(a): ja ciebie atakuję nieuku?...ja ci tylko pokazuję jakim jesteś kłamcą i manipulantem...ja ci pokazuję że ''wiocha'' z ciebie nigdy prostaku nie wyjdzie...każdego dnia pokazujesz jakim jesteś chamem...
dowód?...powyższy twój wpis ...
i to twoje nieuctwo...
Wybaczam Tobie obelgi , dziś dałeś się poznać wyszła z Ciebie hora nienawiść , współczuję , liczę że wyzdrowiejesz czego z całego serca życzę .
Dopisane 22.10.2023r. o godz. 20:37:
~~Karmelowy Słonecznik napisał(a): to twoje ''z przed'' to też zamierzone nieuku? ;D
Niezamierzone , wiem że trafiają mi się błędy , nie jestem tak " doskonały " jak Ty .
Ty jak robisz błędy tłumaczysz się jak dziecko w szkole , kaleczenie języka polskiego jest świadectwem kim Ty jesteś .UKU
Dopisane 22.10.2023r. o godz. 20:39:
~~Karmelowy Słonecznik napisał(a): a ty bucu
To też Ci wybaczam , pisanie z pianą na ustach nie jest wskazane .
Dopisane 22.10.2023r. o godz. 20:42:
~~Karmelowy Słonecznik napisał(a): ależ ty masz ''WYBORCZĄ'' pamięć
Ja mam WYBORCZĄ pamięć Ty WYBIURCZĄ i to nasz różni , wyborcza pamięć ciekawe określenie UKA
Dopisane 22.10.2023r. o godz. 20:44:
WYBIÓRCZA - ach te moje błędy .
Dopisane 22.10.2023r. o godz. 20:51:
Januszku ja piszę o Twoim partyjnym koleżce Czarzastym , ty o Moim " partyjnym " koleżce Wolskim , mój koleżka w 1981 wystąpił z PZPR myślę że na znak protestu na wypowiedzenie przez Twoich wojny własnemu narodowi , Twój obecny koleżka Czarzasty wstąpił do PZPR w stanie wojennym , takich mamy koleżków .