~~Mlecznobiały Zimowit napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtobrązowy Żywotnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~GENO napisał(a): TO JUŻ LUDZIE ROZUM UTRACILI PRZY TAKIM WYBORZE
No nie...na Languste z Bezpartyjnych..??
Na Kamiliona dennego miałam głosować.. no co Ty...
Bufonom pokazał klasę.Brawo Panie Witkowski....I zabrał sen o korycie i immunitecie !!!
Kandydatura Kamila Barczyka byłaby dobra z 2 lata temu.. teraz gdy już pokazał kim naprawdę jest..w pracy...na eventach w rozmowach.w parciu na szkielko i lans ,to stał się niewypałem co wysadził Bezpartyjnych w niebyt.
TO MU SIE NAPRAWDE UDALO...
CHWALA ZA TO PANIE BARCZYK.
~~Mlecznobiały Zimowit napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtobrązowy Żywotnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~GENO napisał(a): TO JUŻ LUDZIE ROZUM UTRACILI PRZY TAKIM WYBORZE
No nie...na Languste z Bezpartyjnych..??
Na Kamiliona dennego miałam głosować.. no co Ty...
Bufonom pokazał klasę.Brawo Panie Witkowski....I zabrał sen o korycie i immunitecie !!!
A zoltociob miał chrapkę na stołek
~~Z tego pakietu napisał(a): Z zaproponowanej trójki pan Witkowski był jedynym mądrym wyborem.
Dziwne że pozostali uzyskali też po 30 % . Kto zdrowy na umyśle wybrał by do senatu pisowca lub co gorsza bezpartyjnego partyjniaka.
~~Złotawa Sałata napisał(a):Ktoś napisał: ~~Z tego pakietu napisał(a): Z zaproponowanej trójki pan Witkowski był jedynym mądrym wyborem.
Dziwne że pozostali uzyskali też po 30 % . Kto zdrowy na umyśle wybrał by do senatu pisowca lub co gorsza bezpartyjnego partyjniaka.
pomimo moich pewnych zastrzeżeń zgadzam się z tym że to lepszy wybór od dyrektora-dewelopera...kim jest ten Ślusarz nie wiem...