~~Ja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Nie mogę doczekać się nowego rządu. Wtedy poznamy prawdziwe oblicze długo tam nie posiedzi. Kwestia czasu.i wyprowadzka z wiwjskiejNa wiejskiej pozostanie 35 procent posłów PiS, co do wyprowadzki to już się boję,wyprowadzą z Polski nasz kapitał, zamkną gospodarkę,otworzą wschodnią granice i pokornie będą klęczeć przed Brukselą☹️
~~Burozielona Skalnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskoszary Żółwik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Granatowy Dzwonek napisał(a): Jeszcze polejecie łzy za to, że zechcieliście powrotu tych, którzy osiem lat wcześniej rządzili i niczego dobrego ludziom nie dali (oprócz swoim). Przywita Was Bruksela, Berlin i Moskwa, a w prezencie nielegalni emigranci, których trzeba będzie się obawiać na ulicy oraz utrzymywać. Oj, czyżby wielu przydał by się okulista i psycholog?
Niestety Polak mądry po szkodzie będzie. Ja nawet się cieszę bo głupki teraz zobaczą co narobili. głupek to cię zrobił. Lament pisowscow jest jak najbardziej na miejscu! Płaczcie i wypad !
Słowem,czasami warto na złość babci odmrozić sobie uszy
~~Kawowa Mina napisał(a): Idealny poseł czy też radny to taki który nie ma nic do powiedzenia. Taki Budyń.
Co mu wódz każe to zrobi , nie ma własnego zdania, nie musi debatować.
Wciśnie przycisk, podniesie łapkę, podpisze i po robocie.
I takich pOsłów czy też radnych-bezradnych mamy najwiecej.