~~Szarobury Kroplik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Adam napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Julek napisał(a): Jasiu masz telefon do donka?
Telefon do tego osobnika ma Pani Merkel.
Telefon do Donalda Tuska mają wszyscy politycy liczący się w demokratycznym świecie.
Telefonu do kurdupla z Nowogrodzkiej nikt nie potrzebuje, zresztą on i tak nie potrafi odebrać.
Tusk jest potrzebny demokratycznemu światu (Niemcom , Francji...,) by rozwalić Polskę. To ich wysłannik , jak kiedyś Lenin.
~~Jurek napisał(a): Po wynajęciu specjalisty od ustalenia
IP anonima , zakończenie, ośmieszenie
wygląda jak poniżej……
Zgodnie z Zaocznym wyrokiem sądu,,,
,,Ja Krzysztof Sikorski przepraszam Panią Aldone Klier z firmy Hubert Hofmann transport und logistic Gmbh z siedzibą w Hamburgu za publikowanie wpisów zawierających nieprawdziwe i niesprawdzone informacje, naruszające dobra osobiste Pani Aldony Klier.Naruszenie przeze mnie dóbr osobistych Pani Aldony Klier,przejawiało się między innymi poprzez obrażanie i poniżanie Pani Aldony Klier, naruszeniami jej dobrego imienia, godności,prawa do prywatności i wizerunku oraz spokoju wewnętrznego i poczucia Oświadczam iż treść publikowanych przeze mnie wpisów jest nieprawdziwa i zawiera wyłącznie bezpodstawne oszczerstwa.Jednoczesnie przepraszam za wszelkie niedogodności związane z podaniem przeze mnie informacji nie zgodnych z prawdą,,
~~Jurek napisał(a): W piątek, 10 listopada 2023 r., Niemieckie Siły Zadaniowe Obrony Powietrznej i Przeciwrakietowej zakończą swoją misję w Polsce - podał niemiecki resort obrony.
F35 wróciły do Włoch, patrioty do Niemiec, zostaliśmy sami... 8 ostatnich lat przespane. Zamówienie na ołtarze polowe zaczyna mieć sens... tylko tyle nam pozostało
~~Bandyci będą siedzieć napisał(a): Pajęczyna partii Bielana. Kolejne miliony na koncie i rekordowe pensje https://wiadomosci.wp.pl/pajeczyna-partii-bielana-kolejne-miliony-na-koncie-i-rekordowe-pensje-6960916946066080a
Pisowce opanowali okradanie Polaków do perfekcji. Miejmy nadzieję że długo posiedzą w zagrzybiałych celach
Zastosowana autokorekta