~~Antek napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Po wynajęciu specjalisty od ustalenia
IP anonima , zakończenie, ośmieszenie
wygląda jak poniżej……
Zgodnie z Zaocznym wyrokiem sądu,,,
,,Ja Krzysztof Sikorski przepraszam Panią Aldone Klier z firmy Hubert Hofmann transport und logistic Gmbh z siedzibą w Hamburgu za publikowanie wpisów zawierających nieprawdziwe i niesprawdzone informacje, naruszające dobra osobiste Pani Aldony Klier.Naruszenie przeze mnie dóbr osobistych Pani Aldony Klier,przejawiało się między innymi poprzez obrażanie i poniżanie Pani Aldony Klier, naruszeniami jej dobrego imienia, godności,prawa do prywatności i wizerunku oraz spokoju wewnętrznego i poczucia Oświadczam iż treść publikowanych przeze mnie wpisów jest nieprawdziwa i zawiera wyłącznie bezpodstawne oszczerstwa.Jednoczesnie przepraszam za wszelkie niedogodności związane z podaniem przeze mnie informacji nie zgodnych z prawdą,,
Malinowy nosie tylu ludzi co ty tu obrażałeś jeszcze próbujesz pisać bzdury o specjalistach od IP możesz cmoknąć niektórych w kutasa ,Polska to nie Hamburg tutaj IP ustala policja za zgodą prokuratury .
Ujawnij sie tchórzu , to cię cmoknę …
jedyne co ci pozostało to wyjazdy w prywatkę , gdybyś choć odrobinę posiadał rozumu …;);)
lecz ta przyjemność ominęła ciebie wielkim kołem , musisz się męczyć z sobą i twoimi urojeniami…
Miłego wieczoru ….;);)