Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Koalicja. Czy jej rządy coś zmienią?

~~Stalowoniebieska Kalmia niezalogowany
9 listopada 2023r. o 14:34
~~Stalowoniebieska Kalmia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bandyci będą siedzieć napisał(a): Pajęczyna partii Bielana. Kolejne miliony na koncie i rekordowe pensje https://wiadomosci.wp.pl/pajeczyna-partii-bielana-kolejne-miliony-na-koncie-i-rekordowe-pensje-6960916946066080a

Pisowce opanowali okradanie Polaków do perfekcji. Miejmy nadzieję że długo posiedzą w zagrzybiałych celach

A z czego to ...y okradały.Zastosowana autokorekta

Z tego co wiem to ludzie odżyli mieli więcej kasy bo i stawki większe godzinowe płaca minimalna w górę super socjal.
Teraz to będzie sami się przekonacie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarobury Kroplik niezalogowany
9 listopada 2023r. o 15:13
Pazerność i zagarnianie pod siebie pieniędzy publicznych to najmniej istotne przykłady politycznego złodziejstwa tej szajki.
Znacznie ważniejsze jest to, że PiS okradł Polaków z niezależnego sądownictwa i prokuratury, z poszanowania Konstytucji, demokratycznego państwa prawa.
~~Ciemnofioletowy Mieczyk niezalogowany
9 listopada 2023r. o 15:29
Pisiory wracajcie ,nie ma z kogo łacha dreeć ,bo nie kopie się leżącego
~~Czesiu niezalogowany
9 listopada 2023r. o 16:44
Jaśku temata swego pilnujesz?
~~Płomienisty Szczawik niezalogowany
9 listopada 2023r. o 16:51
~~Stalowoniebieska Kalmia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bandyci będą siedzieć napisał(a): Pajęczyna partii Bielana. Kolejne miliony na koncie i rekordowe pensje https://wiadomosci.wp.pl/pajeczyna-partii-bielana-kolejne-miliony-na-koncie-i-rekordowe-pensje-6960916946066080a

Pisowce opanowali okradanie Polaków do perfekcji. Miejmy nadzieję że długo posiedzą w zagrzybiałych celach

A z czego to ...y okradały.Zastosowana autokorekta

tylko zagorzały piSSdzielec może zadać tak idio.ty.cne pytanie....;D
~~Niebieskofioletowy Goździk niezalogowany
9 listopada 2023r. o 16:55
Jasiu ile dajesz dni tym cymbałom z łopozycji rządzenia 90 dni czy mniej .
~~Płomienisty Szczawik niezalogowany
9 listopada 2023r. o 17:19
''Cała trójka posłów partii Centrum dla Polski, czyli ja, Jacek Tomczak i Radosław Lubczyk oraz senator Kazimierz Michał Ujazdowski wstępujemy do klubu parlamentarnego Polskie Stronnictwo Ludowe - przekazał w czwartek prezes Centrum dla Polski Ireneusz Raś.''

szukam jakiegoś info o tym kto tymczasem zapisał się do piSSdzielców a tu DU-PA...;D
~~Jurek niezalogowany
9 listopada 2023r. o 18:19
~~Antek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Po wynajęciu specjalisty od ustalenia
IP anonima , zakończenie, ośmieszenie
wygląda jak poniżej……

Zgodnie z Zaocznym wyrokiem sądu,,,

,,Ja Krzysztof Sikorski przepraszam Panią Aldone Klier z firmy Hubert Hofmann transport und logistic Gmbh z siedzibą w Hamburgu za publikowanie wpisów zawierających nieprawdziwe i niesprawdzone informacje, naruszające dobra osobiste Pani Aldony Klier.Naruszenie przeze mnie dóbr osobistych Pani Aldony Klier,przejawiało się między innymi poprzez obrażanie i poniżanie Pani Aldony Klier, naruszeniami jej dobrego imienia, godności,prawa do prywatności i wizerunku oraz spokoju wewnętrznego i poczucia Oświadczam iż treść publikowanych przeze mnie wpisów jest nieprawdziwa i zawiera wyłącznie bezpodstawne oszczerstwa.Jednoczesnie przepraszam za wszelkie niedogodności związane z podaniem przeze mnie informacji nie zgodnych z prawdą,,

Malinowy nosie tylu ludzi co ty tu obrażałeś jeszcze próbujesz pisać bzdury o specjalistach od IP możesz cmoknąć niektórych w kutasa ,Polska to nie Hamburg tutaj IP ustala policja za zgodą prokuratury .

Ujawnij sie tchórzu , to cię cmoknę …
jedyne co ci pozostało to wyjazdy w prywatkę , gdybyś choć odrobinę posiadał rozumu …;);)
lecz ta przyjemność ominęła ciebie wielkim kołem , musisz się męczyć z sobą i twoimi urojeniami…
Miłego wieczoru ….;);)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.