Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Koalicja. Czy jej rządy coś zmienią?

~~Płomienisty Szczawik niezalogowany
9 listopada 2023r. o 18:31
tu się dzieje...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurek niezalogowany
9 listopada 2023r. o 19:13
~~Szczawiku
a cóż to takiego tu się nadzwyczajnego dzieje ….??
anonim ciśnienia nie trzyma i cała prawda dobija jego ego do końca …
niby ważny bo dowalił mi z tym CAŁOWANIEM , tak pewnie i myśli ,
a może i nie myśli …??
bo jak by powiedzmy myślał , to chyba by tak
nie pisał …..D
ale nie poradzę mu nic na to ,
bo on jest prawdopodobnie narwany….D
~~Przeszmuglowany tytoń niezalogowany
9 listopada 2023r. o 19:19
~~Jurek napisał(a): ~~Szczawiku
a cóż to takiego tu się nadzwyczajnego dzieje ….??
anonim ciśnienia nie trzyma i cała prawda dobija jego ego do końca …
niby ważny bo dowalił mi z tym CAŁOWANIEM , tak pewnie i myśli ,
a może i nie myśli …??
bo jak by powiedzmy myślał , to chyba by tak
nie pisał …..D
ale nie poradzę mu nic na to ,
bo on jest prawdopodobnie narwany….D

Nie do wiary malinowy , jaki świat jest duży i jak z tego nic nie wynika.
~~Płomienisty Szczawik niezalogowany
9 listopada 2023r. o 19:27
co się dzieje Jurek?...ano to że ty dalej ''przeżywasz'' ;D
ja osobiście myślę że to nie jego ''ego'' ci przeszkadza a twoje własne kiedy czujesz że jest zagrożone...
już kiedyś ci o tym pisałem...;D
Jurek to twoje pisanie o IP ,ustaleniach go przez jakichś tam ''fachowców'' jest naprawdę śmieszne...

napiszę ci wprost...
coś ci się tu jak widzę nie podoba...idź z tym do jakiejś prokuratury a sam zobaczysz na jaką śmieszność się narazisz...;D

coś bym ci tu napisał ale z pewnych względów TUTAJ tego nie zrobię...
może kiedyś ,na jakimś spotkaniu ''na ławeczce'' ;D jak będziesz chciał to ci o tym powiem...;D
~~Ciemnobursztynowy Orlik niezalogowany
10 listopada 2023r. o 7:55
czym jest kraj w którym tworzenie rządu daje się oszustowi który ma za zadanie prowadzić interesy partii a nie obywateli i samego kraju?
kiedyś doradca Tuska a teraz kiedy nadchodzi upadek piSSdzielców i jego samego bezczelnie mówi że może zostać ministrem nawet u Kosiniaka..;D
to pokaz fałszu i obłudy...
taki ''polityczny śmieć'' ...
~~Jurek niezalogowany
10 listopada 2023r. o 10:18
~~Płomienisty Szczawik napisał(a): co się dzieje Jurek?...ano to że ty dalej ''przeżywasz'' ;D
ja osobiście myślę że to nie jego ''ego'' ci przeszkadza a twoje własne kiedy czujesz że jest zagrożone...
już kiedyś ci o tym pisałem...;D
Jurek to twoje pisanie o IP ,ustaleniach go przez jakichś tam ''fachowców'' jest naprawdę śmieszne...

napiszę ci wprost...
coś ci się tu jak widzę nie podoba...idź z tym do jakiejś prokuratury a sam zobaczysz na jaką śmieszność się narazisz...;D

coś bym ci tu napisał ale z pewnych względów TUTAJ tego nie zrobię...
może kiedyś ,na jakimś spotkaniu ''na ławeczce'' ;D jak będziesz chciał to ci o tym powiem...;D

Janusz sam nie wierzysz w to że ten nowy (nie)rząd , utrzyma się dłużej niż dwa lata ,
co do powyższego wpisu o moim przeżywaniu , odbierasz bardzo poważnie , nie znasz mnie
ten co tak wypisuje jest po prostu chory Maniak , a mi to dynda ..
Ani ja nie pomogę mu , a on tym bardziej nie będzie mną , ciekawe jak ty nieraz reagujesz na wpisy nie mojego autorstwa..
podpisujesz dość często coś w stylu …
dobrze piszesz Jurek ….;););)
mając pewną świadomość iż to nie jest mój twór … i dlatego mi dynda ….
Czy ja przeżyję życie za ciebie ???
Stanowcze Nie..!!
A że mamy inne poglądy polityczne które diametralnie nie pasują do siebie , nie oznacza to bym wypisywał teksty uderzające w prywatność twoją lub innych ,
dlatego tak często pisze do właśnie tych
(Naj)mądrzejszych o spotkaniu przy kawie …
z pełną świadomością odmowy adwersarza…
Jeżeli czas pozwoli i będę w Bolesławcu
podyskutujemy , może zmienisz pogląd
poznając niektóre niewygodne prawdy ….
~~Ciemnobursztynowy Orlik niezalogowany
10 listopada 2023r. o 11:40
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płomienisty Szczawik napisał(a)

Jeżeli czas pozwoli i będę w Bolesławcu
poznając niektóre niewygodne prawdy ….

na jakiej podstawie sądzisz że ja nie wierzę w coś tam kiedy ty sam nie wierzysz w to co piszesz...;D a to że w to nie wierzysz jest tu oczywiste z chociażby jednego względu...
czy ja odbieram czyjeś wpisy ''poważnie''?
w tym przypadku to ty Jurek odbierasz je nadzwyczaj poważnie ...stąd te twoje histeryczne wręcz reakcje łącznie z pisaniem o jakichś IP...;D...i dlatego wiem że ci to nie ''dynda''
jasne że piszę odpowiedzi-dobrze piszesz Jurek bo tak przecież się podpisuje...
mam pisać że dobrze pisze Zenek? ;D
druga sprawa to to ,że nie wiem czy to jednak ty nie piszesz bo w końcu przejrzałeś na oczy a wstyd ci o tym otwarcie pisać...;D

''A że mamy inne poglądy polityczne które diametralnie nie pasują do siebie , nie oznacza to bym wypisywał teksty uderzające w prywatność twoją lub innych , ''
sam sobie zaprzeczasz bo nie raz i nie dwa pisałeś tu o ''komuchach'' a prawdziwym ''asiorem'' w tym jest twój Lucjan...
nawet swojego koleżkę tak określa tym samym ''wchodząc w jego prywatność'' ;D

''Jeżeli czas pozwoli i będę w Bolesławcu
poznając niektóre niewygodne prawdy ….''

podyskutować mogę bez problemu ale nie bądź naiwny Jurek...
nie zmienię poglądów podobnie jak nie zmieni ich Lucjan i ty...

co do ''poznawania faktów'' to nie wiem o jakie chodzi i nie zamierzam ich poznawać bo później znowu będę tu czytać jakieś popierdółki o jakimś ''plotkowaniu'' ;D
~~bazyliszek niezalogowany
11 listopada 2023r. o 10:45
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza