~~Staszek napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jasnozielona Gazania napisał(a): Poczekamy jak zacznie rządzić Donald i po wyborach samorządowych w maju zacznie dokręcać społeczeństwu śrubę. Lud zobaczy wtedy co to jest drożyzna, szybko zapomnieli jego poprzednie rządy i jak Vat podnosił, za 1 h pracy płaca 5 zł i 14,8 % bezrobocia. Donald Tusk to wysłannik PE i głównie Niemiec, żeby rozwalić obecny rząd i polityka pod dyktando Niemiec. Cel pierwszy został osiągnięty, a drugi niebawem zacznie się i wszystko będzie konsultowane z Scholzem, zresztą Tusk ma niemieckie korzenie, pochodzi z rodziny niemieckiej Lipke
A ja się zastanawiałem do kogo oszczany dziadyga co miesiąc pier**li swoje starcze pierdy . Kto łyka to jego gówno ?
Teraz już wiem .
Ludzi biednych , słabo wykształconych , zapatrzonych w kościół ,najłatwiej jest zmanipulować .
Kaczyński po raz kolejny udowodnił, że zanim nie zejdzie z tego świata, to na żadne porozumienie i pojednanie nie ma szans.
Ci którzy nawoływali do pojednania "z biednym staruszkiem" wyszli na id*iot*ów.
Tak samo jak nie można oczekiwać, że drapieżnik zacznie jeść trawę, tak nie można oczekiwać, że Kaczyński się zmieni, a Duda wybije na niezależność.