~~Stalowoniebieska Kalmia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Katastrofa napisał(a): Nic gorszego poza rządami PiS nie może spotkać Polaków. To oni zmarnowali nam czas po zwalczeniu komuny.
Wybrali wyzwolicieli odnowicieli teraz nastąpi prawdziwy czas odnowy euro nam w tym dopomoże
~~pisowskie rozbiory Polski napisał(a): Pisobolszewia straszy Euro i Niemcami. Nie ma się czego bać !
~~Złotoruda Niezapominajka napisał(a): To nie Koalicja wygrała wybory tylko enerdowska Milicja.
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staszek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnozielona Gazania napisał(a): Poczekamy jak zacznie rządzić Donald i po wyborach samorządowych w maju zacznie dokręcać społeczeństwu śrubę. Lud zobaczy wtedy co to jest drożyzna, szybko zapomnieli jego poprzednie rządy i jak Vat podnosił, za 1 h pracy płaca 5 zł i 14,8 % bezrobocia. Donald Tusk to wysłannik PE i głównie Niemiec, żeby rozwalić obecny rząd i polityka pod dyktando Niemiec. Cel pierwszy został osiągnięty, a drugi niebawem zacznie się i wszystko będzie konsultowane z Scholzem, zresztą Tusk ma niemieckie korzenie, pochodzi z rodziny niemieckiej Lipke
A ja się zastanawiałem do kogo oszczany dziadyga co miesiąc pier**li swoje starcze pierdy . Kto łyka to jego gówno ?
Teraz już wiem .
Ludzi biednych , słabo wykształconych , zapatrzonych w kościół ,najłatwiej jest zmanipulować .
Kaczyński po raz kolejny udowodnił, że zanim nie zejdzie z tego świata, to na żadne porozumienie i pojednanie nie ma szans.
Ci którzy nawoływali do pojednania "z biednym staruszkiem" wyszli na id*iot*ów.
Tak samo jak nie można oczekiwać, że drapieżnik zacznie jeść trawę, tak nie można oczekiwać, że Kaczyński się zmieni, a Duda wybije na niezależność.
Myślę, że temu podłemu dziadowi należy wytoczyć proces z powództwa cywilnego i powinien być to pozew zbiorowy , pod którym podpisać mogłyby się setki tysięcy ludzi. Mam dość tego, że jakiś chory z nienawiści dziad, pożyteczny dziwny czlowiek Kremla obrzuca mnie wyzwiskami, odmawia mi polskości i nazywa niemieckim sługusem, bo do tego się to w końcu sprowadza. To plucie na kilkanaście milionów Polaków, którzy zagłosowali na partię opozycyjne. Kto ci dał prawo podła kreaturo ich wyzywać i obrażać? Rząd Tuska nie będzie "zainstalowany", wybrało go kilkanaście milionów ludzi, demokratycznie. Rozumiesz dziadu?
Zastosowana autokorekta
~~taka prawda napisał(a): ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: ~~Staszek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnozielona Gazania napisał(a): Poczekamy jak zacznie rządzić Donald i po wyborach samorządowych w maju zacznie dokręcać społeczeństwu śrubę. Lud zobaczy wtedy co to jest drożyzna, szybko zapomnieli jego poprzednie rządy i jak Vat podnosił, za 1 h pracy płaca 5 zł i 14,8 % bezrobocia. Donald Tusk to wysłannik PE i głównie Niemiec, żeby rozwalić obecny rząd i polityka pod dyktando Niemiec. Cel pierwszy został osiągnięty, a drugi niebawem zacznie się i wszystko będzie konsultowane z Scholzem, zresztą Tusk ma niemieckie korzenie, pochodzi z rodziny niemieckiej Lipke
A ja się zastanawiałem do kogo oszczany dziadyga co miesiąc pier**li swoje starcze pierdy . Kto łyka to jego gówno ?
Teraz już wiem .
Ludzi biednych , słabo wykształconych , zapatrzonych w kościół ,najłatwiej jest zmanipulować .
Kaczyński po raz kolejny udowodnił, że zanim nie zejdzie z tego świata, to na żadne porozumienie i pojednanie nie ma szans.
Ci którzy nawoływali do pojednania "z biednym staruszkiem" wyszli na id*iot*ów.
Tak samo jak nie można oczekiwać, że drapieżnik zacznie jeść trawę, tak nie można oczekiwać, że Kaczyński się zmieni, a Duda wybije na niezależność.
Myślę, że temu podłemu dziadowi należy wytoczyć proces z powództwa cywilnego i powinien być to pozew zbiorowy , pod którym podpisać mogłyby się setki tysięcy ludzi. Mam dość tego, że jakiś chory z nienawiści dziad, pożyteczny dziwny czlowiek Kremla obrzuca mnie wyzwiskami, odmawia mi polskości i nazywa niemieckim sługusem, bo do tego się to w końcu sprowadza. To plucie na kilkanaście milionów Polaków, którzy zagłosowali na partię opozycyjne. Kto ci dał prawo podła kreaturo ich wyzywać i obrażać? Rząd Tuska nie będzie "zainstalowany", wybrało go kilkanaście milionów ludzi, demokratycznie. Rozumiesz dziadu?Zastosowana autokorekta