Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Koalicja

~~Jurek niezalogowany
13 listopada 2023r. o 5:39
~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~taka prawda napisał(a): ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: ~~Staszek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnozielona Gazania napisał(a): Poczekamy jak zacznie rządzić Donald i po wyborach samorządowych w maju zacznie dokręcać społeczeństwu śrubę. Lud zobaczy wtedy co to jest drożyzna, szybko zapomnieli jego poprzednie rządy i jak Vat podnosił, za 1 h pracy płaca 5 zł i 14,8 % bezrobocia. Donald Tusk to wysłannik PE i głównie Niemiec, żeby rozwalić obecny rząd i polityka pod dyktando Niemiec. Cel pierwszy został osiągnięty, a drugi niebawem zacznie się i wszystko będzie konsultowane z Scholzem, zresztą Tusk ma niemieckie korzenie, pochodzi z rodziny niemieckiej Lipke

A ja się zastanawiałem do kogo oszczany dziadyga co miesiąc pier**li swoje starcze pierdy . Kto łyka to jego gówno ?
Teraz już wiem .
Ludzi biednych , słabo wykształconych , zapatrzonych w kościół ,najłatwiej jest zmanipulować .

Kaczyński po raz kolejny udowodnił, że zanim nie zejdzie z tego świata, to na żadne porozumienie i pojednanie nie ma szans.
Ci którzy nawoływali do pojednania "z biednym staruszkiem" wyszli na id*iot*ów.
Tak samo jak nie można oczekiwać, że drapieżnik zacznie jeść trawę, tak nie można oczekiwać, że Kaczyński się zmieni, a Duda wybije na niezależność.

Myślę, że temu podłemu dziadowi należy wytoczyć proces z powództwa cywilnego i powinien być to pozew zbiorowy , pod którym podpisać mogłyby się setki tysięcy ludzi. Mam dość tego, że jakiś chory z nienawiści dziad, pożyteczny dziwny czlowiek Kremla obrzuca mnie wyzwiskami, odmawia mi polskości i nazywa niemieckim sługusem, bo do tego się to w końcu sprowadza. To plucie na kilkanaście milionów Polaków, którzy zagłosowali na partię opozycyjne. Kto ci dał prawo podła kreaturo ich wyzywać i obrażać? Rząd Tuska nie będzie "zainstalowany", wybrało go kilkanaście milionów ludzi, demokratycznie. Rozumiesz dziadu?Zastosowana autokorekta
Według amerykańskich naukowców w każdym społeczeństwie jest 7% z małym hakiem ludzi inteligentnych,reszta to głąby kapuściane.Dlatego między innymi Polską rządzą tacy a nie inni politycy.Tak działa demokracja,niestety.

Wiecie co jest najbardziej przerażające? Nie, nie to że jeden oszołom (choć Hitler też był jeden) odklejony od rzeczywistości, który wybił się po tragicznej śmierci Brata, głosi swoje chore poglądy. Straszne jest to, że tylu ludzi, ludzi po szkołach, często po studiach, wierzą w tą paranoję! że przekręcają rzeczywistość, oczywiste fakty rozumieją opacznie! To przypomina "pranie mózgów w sektach"!!!! I to jest najgorsze!!! Jak odwrócić teraz proces lobotomii, której niemal połowa narodu została poddana?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnobłękitna Czubatka niezalogowany
13 listopada 2023r. o 6:19
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~taka prawda napisał(a): ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: ~~Staszek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnozielona Gazania napisał(a)
A ja się zastanawiałem do kogo oszczany dziadyga co miesiąc pier**li swoje starcze pierdy . Kto łyka to jego gówno ?
Teraz już wiem .
Ludzi biednych , słabo wykształconych , zapatrzonych w kościół ,najłatwiej jest zmanipulować .

Kaczyński po raz kolejny udowodnił, że zanim nie zejdzie z tego świata, to na żadne porozumienie i pojednanie nie ma szans.
Tak samo jak nie można oczekiwać, że drapieżnik zacznie jeść trawę, tak nie można oczekiwać, że Kaczyński się zmieni, a Duda wybije na niezależność.

Myślę, że temu podłemu dziadowi należy wytoczyć proces z powództwa cywilnego i powinien być to pozew zbiorowy , pod którym podpisać mogłyby się setki tysięcy ludzi. Mam dość tego, że jakiś chory z nienawiści dziad, pożyteczny dziwny czlowiek Kremla obrzuca mnie wyzwiskami, odmawia mi polskości i nazywa niemieckim sługusem, bo do tego się to w końcu sprowadza. To plucie na kilkanaście milionów Polaków, którzy zagłosowali na partię opozycyjne. Kto ci dał prawo podła kreaturo ich wyzywać i obrażać? Rząd Tuska nie będzie "zainstalowany", wybrało go kilkanaście milionów ludzi, demokratycznie. Rozumiesz dziadu?Zastosowana autokorekta
Według amerykańskich naukowców w każdym społeczeństwie jest 7% z małym hakiem ludzi inteligentnych,reszta to głąby kapuściane.Dlatego między innymi Polską rządzą tacy a nie inni politycy.Tak działa demokracja,niestety.

Wiecie co jest najbardziej przerażające? Nie, nie to że jeden oszołom (choć Hitler też był jeden) odklejony od rzeczywistości, który wybił się po tragicznej śmierci Brata, głosi swoje chore poglądy. Straszne jest to, że tylu ludzi, ludzi po szkołach, często po studiach, wierzą w tą paranoję! że przekręcają rzeczywistość, oczywiste fakty rozumieją opacznie! To przypomina "pranie mózgów w sektach"!!!! I to jest najgorsze!!! Jak odwrócić teraz proces lobotomii, której niemal połowa narodu została poddana?

właśnie to drugie jest i straszne i zastanawiające...
tyle że pewne procesy w niektórych osobnikach o których wspominasz są już nieodwracalne...
~~Jurek niezalogowany
13 listopada 2023r. o 6:41
PO powinna trzymać kciuki, by Kaczyński pozostał przy swej obecnej retoryce, która doprowadziła PiS do utraty władzy. Tak, Kaczyński powinien pozostać na wolności. Same plusy.
~~Jasnobłękitna Czubatka niezalogowany
13 listopada 2023r. o 6:53
ta łajza się nie zmieni...
jest tak przesiąknięty jadem i nienawiścią że jakakolwiek zmiana w jego charakterze jest niemożliwa...
to ''polityczna szuja''
jego ostatnie słowa jasno i wyraźnie mówią o tym że kraj dla niego nie jest ważny...że nieważni są Polacy...

ktoś kto go dzisiaj popiera lub broni , jest tyle samo warty i zasługuje na potępienie...
~~Kawowa Mina niezalogowany
13 listopada 2023r. o 8:20
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~taka prawda napisał(a): ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: ~~Staszek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnozielona Gazania napisał(a): Poczekamy jak zacznie rządzić Donald i po wyborach samorządowych w maju zacznie dokręcać społeczeństwu śrubę. Lud zobaczy wtedy co to jest drożyzna, szybko zapomnieli jego poprzednie rządy i jak Vat podnosił, za 1 h pracy płaca 5 zł i 14,8 % bezrobocia. Donald Tusk to wysłannik PE i głównie Niemiec, żeby rozwalić obecny rząd i polityka pod dyktando Niemiec. Cel pierwszy został osiągnięty, a drugi niebawem zacznie się i wszystko będzie konsultowane z Scholzem, zresztą Tusk ma niemieckie korzenie, pochodzi z rodziny niemieckiej Lipke

Teraz już wiem .

Cały pis jest oparty na hakach.
Trzeba mieć haka na każdego wtedy nie myślą tylko wykonują rozkazy. nawet te najbardziej idiotyczne.
Ciekawe jakiego haka mają na znachora z łocic że tak namiętnie i bezkrytycznie ich broni.
~~Złotorudy Agrest niezalogowany
13 listopada 2023r. o 9:42
no właśnie...to mogło by być nawet ciekawe zwłaszcza po tym co sam tu kiedyś napisał że należał do jakiejś ''spółdzielni '' czy ''wspólnoty'' ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza