~~Kasia napisał(a): Skorzystałam z profilaktyki płuc i cukrzycy . ..jest coś jeszcze?
~~Rdzawozłota Kapusta napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasia napisał(a): Skorzystałam z profilaktyki płuc i cukrzycy . ..jest coś jeszcze?
Możesz, jeszcze wykupić turnus allinclusive na komercyjnym oddziale psychiatrycznym dla dzieci...oblozenie szczątkowe to się załapiesz za 8,4 tys złotych za 7 dni...:)
~~Rdzawozłota Kapusta napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasia napisał(a): Skorzystałam z profilaktyki płuc i cukrzycy . ..jest coś jeszcze?
Możesz, jeszcze wykupić turnus allinclusive na komercyjnym oddziale psychiatrycznym dla dzieci...oblozenie szczątkowe to się załapiesz za 8,4 tys złotych za 7 dni...:)
~~Pomidorowa Perowskia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rdzawozłota Kapusta napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasia napisał(a): Skorzystałam z profilaktyki płuc i cukrzycy . ..jest coś jeszcze?
Hahaha..rzeczywiscie oferta godna polecenia
Powiedziałbym.... w stylu senatorskim ...
~~fredosława napisał(a): Byłam na takiej wizycie dotyczącej przeciwdziałaniu udarowi mózgu. Porażka. Lekarka traktuje pacjenta przedmiotowo, nie obchodzi jej pacjent. Liczy się sztuka, a potem kasa i tyle w temacie.
~~Słomkowy Przypołudnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomidorowa Perowskia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawozłota Kapusta napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasia napisał(a): Skorzystałam z profilaktyki płuc i cukrzycy . ..jest coś jeszcze?
Hahaha..rzeczywiscie oferta godna polecenia
Powiedziałbym.... w stylu senatorskim ...