~~Ołowianoniebieski Pustynnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek and Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ołowianoniebieski Pustynnik napisał(a): jak to mawia ''klasyk'' forumowy?
uderz w stół a ...Jurek się odezwie...;D
ten Jurek co to jak widzę płaci składki Niemcom ale do piSSlamskiego ''eldorado'' nadal nie chce wracać...;D
Jaki klasyk Janusz ………
to tęsknota , to tlen całodzienny dla ciebie ……
nie rób sobie yay …… z powagi sytuacji ……
''tlen''? ;D
Jurek wysil się trochę ...przecież to właśnie jak o tym ''tlenie'' pisałem do twojego brata który tylko dzięki mnie i swojemu koledze -temu fałszywemu ;D - tu ''istnieje...;D
nie ma tu nikogo takiego kto tak jak wy nie bylibyście opętani kłamstwem i tak wrażliwi na krytykę ...;D
no i tak tchórzliwi by uciekać od odpowiedzi na trudne dla was pytania...
stąd te wasze ucieczki w inne tematy...
;D
kiedy mam czas to piszę i bawię cię tym waszym lawirowaniem...kiedy nie mam czasu lub po prostu mi się nie chce to to ''olewam'' ...;D
Super sobie to wytłumaczyłeś ……
jeszcze jak w to uwierzysz … będzie rewelacja …
przypomnę ci Janusz powód spotkania i rozmowy na ławeczce ,
choć byłeś trochę roztrzęsiony , tłumaczyłeś nie znasz pewnych sytuacji
naszych rodzinnych , więc pozwolę przypomnieć moją spokojną prośbę
o nie wtrącaniu wątków prywatnych typu kto / kiedy z kim i gdzie ………
powoli się rozkręcasz , zarazem zapominasz o co prosiłem …
czy uważasz wrażliwość na krzywdy i nieprawdę za coś wyimaginowanego …
Już kiedyś raz napisałem największym atu pozbawionych wrażliwości
oprawców komunistycznych było uderzenie w rodzinę …
chyba nie należysz do tej podgrupy ……?
Jeszcze raz zwracam się Janusz krytykuj bez naciągania linki ..
nie próbuj tworzyć zarówno z mojej osoby jak i Lucjana klaunów forumowych ……
~~Jurek and Jurek napisał(a): ~~Ołowianoniebieski Pustynnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek and Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ołowianoniebieski Pustynnik napisał(a): jak to mawia ''klasyk'' forumowy?
uderz w stół a ...Jurek się odezwie...;D
ten Jurek co to jak widzę płaci składki Niemcom ale do piSSlamskiego ''eldorado'' nadal nie chce wracać...;D
Jaki klasyk Janusz ………
to tęsknota , to tlen całodzienny dla ciebie ……
nie rób sobie yay …… z powagi sytuacji ……
''tlen''? ;D
Jurek wysil się trochę ...przecież to właśnie jak o tym ''tlenie'' pisałem do twojego brata który tylko dzięki mnie i swojemu koledze -temu fałszywemu ;D - tu ''istnieje...;D
nie ma tu nikogo takiego kto tak jak wy nie bylibyście opętani kłamstwem i tak wrażliwi na krytykę ...;D
no i tak tchórzliwi by uciekać od odpowiedzi na trudne dla was pytania...
stąd te wasze ucieczki w inne tematy...
;D
kiedy mam czas to piszę i bawię cię tym waszym lawirowaniem...kiedy nie mam czasu lub po prostu mi się nie chce to to ''olewam'' ...;D
Super sobie to wytłumaczyłeś ……
jeszcze jak w to uwierzysz … będzie rewelacja …
przypomnę ci Janusz powód spotkania i rozmowy na ławeczce ,
choć byłeś trochę roztrzęsiony , tłumaczyłeś nie znasz pewnych sytuacji
naszych rodzinnych , więc pozwolę przypomnieć moją spokojną prośbę
o nie wtrącaniu wątków prywatnych typu kto / kiedy z kim i gdzie ………
powoli się rozkręcasz , zarazem zapominasz o co prosiłem …
czy uważasz wrażliwość na krzywdy i nieprawdę za coś wyimaginowanego …
Już kiedyś raz napisałem największym atu pozbawionych wrażliwości
oprawców komunistycznych było uderzenie w rodzinę …
chyba nie należysz do tej podgrupy ……?
Jeszcze raz zwracam się Janusz krytykuj bez naciągania linki ..
nie próbuj tworzyć zarówno z mojej osoby jak i Lucjana klaunów forumowych ……
co ty znowu tu pieprzysz?...ja byłem ''roztrzęsiony''? ;D ;D
a niby czym ?...jak to rozpoznałeś? ;D
prawdę piszesz że powiedziałem że nie znam wasze sytuacji rodzinnej bo coż mnie może ona obchodzić?
przecież to nie kto inny a twój brat się tutaj uzewnętrzniał...a to jak gdzieś tam budował sobie mieszkanie ,jak sprzedał swoje ''udziały'' ...on sam pisał o rodzeństwie i całej reszcie w tym tez jak to na skuterku w śnieżycy popierdzielał do pracy...;D
i ty mnie piszesz że ja wchodzę w jakeś wasze ''rodzinne relacje''? ;D
ciebie na tyle nie znam bym mógł otwarcie pisać że wchodzisz w sprawy innych ale Lucjan robił to nie raz i nie dwa...
więc z tym kto uderzał w rodziny to raczej na twoim miejscu byłbym ostrożny w ocenach...
kumasz?
czy ja z was robię ''klaunów forumowych ''?...myślisz że muszę? ;D
popatrz jak sam się powyżej ośmieszyłeś...
sorki Jurek ale jestem bezpośredni i nie czuję potrzeby ukrywać się za ''kwiatuszkami''
dlatego ty i twój brat czujecie do mnie jakąś chorą obsesyjną wręcz nienawiść...
~~Jurek napisał(a): PIS nie tylko oswoił chama i wprowadził go na salony. Piss sprawił, że głupota, chamstwo, zacofanie stały się cnotami, a ludzie głupi, chamscy, zacofani, aroganccy pierwszymi w państwie..PIS przekonał licznych, że to jest nowy standard zachowań, a władza powinna być silna, a w stosunku do przeciwników brutalna, bo to przecież zdrajcy. Znaleźliśmy się blisko cienkiej czerwonej linii, po przekroczeniu której bylibyśmy już tylko autokracją. Dzisiaj jej zwolennicy krzyczą, że oto walczą o demokrację jako jedyni patrioci. Obudzono w narodzie najgorsze demony z warcholstwem i sobiepaństwem na czele. Nadzieja w nas ,wykształconych młodych ludziach. Mam nadzieję, że to nie jest oferta dla nich.
~~Katolik z Koalicji Obywatelskiej napisał(a): Duda będąc jeszcze szeregowym posłem PiS, popierał pomysł, by karać in vitro więzieniem.