~~Jasnozielona Kolczurka napisał(a): Dla przypomnienia: świece chanukowe to pomysł śp. Lecha Kaczyńskiego i to on wprowadził jako prezydent ten obyczaj w pałacu prezydenckim. Potem poszło do Sejmu.
Kaczyńscy sporo namieszali, a jeden dalej miesza.
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,30501746,grzegorz-braun-ugasil-swiece-ale-nie-swiateczny-entuzjazm-zydow.html
~~Mahoniowy Lubczyk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnozielona Kolczurka napisał(a): Dla przypomnienia: świece chanukowe to pomysł śp. Lecha Kaczyńskiego i to on wprowadził jako prezydent ten obyczaj w pałacu prezydenckim. Potem poszło do Sejmu.
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,30501746,grzegorz-braun-ugasil-swiece-ale-nie-swiateczny-entuzjazm-zydow.html
ciekawiło mnie to czy ktoś tu o tym wspomni...
czyli Lechu jest winny temu że teraz gaśnica wypaliła...;D
ciekawe to teraz wygląda bo podnoszą się jęki że jakiś tam grajek jest poszkodowany a kiedy wypalił Szymczykowi ''bum-box'' i tam też byli poszkodowani to jakoś nie słyszałem tu o jakichś dymisjach czy poszkodowanych ...
aha...racja...był poszkodowany ...niefortunny muzyk co za dużo ''basów'' dołożył...;D
~~Jasnozielona Kolczurka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mahoniowy Lubczyk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnozielona Kolczurka napisał(a): Dla przypomnienia: świece chanukowe to pomysł śp. Lecha Kaczyńskiego i to on wprowadził jako prezydent ten obyczaj w pałacu prezydenckim. Potem poszło do Sejmu.
ciekawe to teraz wygląda bo podnoszą się jęki że jakiś tam grajek jest poszkodowany a kiedy wypalił Szymczykowi ''bum-box'' i tam też byli poszkodowani to jakoś nie słyszałem tu o jakichś dymisjach czy poszkodowanych ...
aha...racja...był poszkodowany ...niefortunny muzyk co za dużo ''basów'' dołożył...;D
Lech Kaczyński nie jest winny odpalenia gaśnicy. Ale to on wprowadził, nie wiadomo po co, zwyczaj świętowania Chanuki. I zrobił jeszcze kilka dziwnych, niekorzystnych dla Polski rzeczy. Na przykład traktat lizboński podpisany w 2007 roku z jego inicjatywy niszczący Unię, do której Polska przystępowała i dający początek działaniom federalizacyjnym.
Kaczyńscy byli szkodnikami i jeden z nich dalej jest szkodnikiem. Widać to dzisiaj wyraźnie.
U dziada ostatnie konwulsje , jak go rozłoży to Błaszczaka zmieniającego o...ne pampersy chciałbym zobaczyć.
Zastosowana autokorekta
~~Jasnozielona Kolczurka napisał(a): ~~Mahoniowy Lubczyk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnozielona Kolczurka napisał(a): Dla przypomnienia: świece chanukowe to pomysł śp. Lecha Kaczyńskiego i to on wprowadził jako prezydent ten obyczaj w pałacu prezydenckim. Potem poszło do Sejmu.
Lech Kaczyński nie jest winny odpalenia gaśnicy. Ale to on wprowadził, nie wiadomo po co, zwyczaj świętowania Chanuki. I zrobił jeszcze kilka dziwnych, niekorzystnych dla Polski rzeczy. Na przykład traktat lizboński podpisany w 2007 roku z jego inicjatywy niszczący Unię, do której Polska przystępowała i dający początek działaniom federalizacyjnym.
Kaczyńscy byli szkodnikami i jeden z nich dalej jest szkodnikiem. Widać to dzisiaj wyraźnie.