M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiała Tawułka napisał(a): więc Lucjan korzystaj z mojej nauki jaką ci tu serwuję
" Profesorku " broń mnie Panie Boże od takich " nauczycieli " jak " pan panie psorze .
~~Srebrzystobiała Tawułka napisał(a): dzięki za wyjaśnienie bo nigdy nie miałem stąd moja niewiedza...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kacperek napisał(a): LUCEK , jak prokurator poczyta wszystkie twoje wpisy
Dziękuję za ten wpis " obiektywny " anonimie , weź tylko dzisiejsze wpisy , na obelgę odpowiedziałem obelgą i to się nie zmieni .
Piszesz brednie nie mam nic przeciwko temu że bredzisz , ważne że nie obrażasz ja też za podobne brednie które piszesz nie czuje się obrażany .
Zastosowana autokorekta
~~Srebrzystobiała Tawułka napisał(a): ja staram się tylko o to by cokolwiek do ciebie dotarło...wiem że to żmudny i długotrwały proces w twoim przypadku
~~Srebrzystobiała Tawułka napisał(a): nie kłam w żywe oczy...
gdzie tu wcześniej była jakaś ''obelga'' kierowana pod twój adres?
pojawiłeś się-jako zalogowany - i pierwsze co napisałeś to chyba coś o jakimś ''...''
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiała Tawułka napisał(a): dzięki za wyjaśnienie bo nigdy nie miałem stąd moja niewiedza...
Twój problem , nie lubisz biologii Twoja sprawa , nie nazwę ciebie niukiem , nie wszyscy wszystko wiedzą myślałem że ty jesteś wyjątkiem , wiesz wszystko .
~~Marekbuz napisał(a): Przychodzi Lucjan do lekarza;
Panie doktorze tracę pamięć
- od kiedy ?
- co od kiedy ?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiała Tawułka napisał(a): ja staram się tylko o to by cokolwiek do ciebie dotarło...wiem że to żmudny i długotrwały proces w twoim przypadku
Zapewniam , Ty w moim przypadku nic nie osiągniesz , psorze twoja wiedza z lat PRL - u na nic się zda .
Dopisane 22.11.2023r. o godz. 20:10:Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiała Tawułka napisał(a): nie kłam w żywe oczy...
gdzie tu wcześniej była jakaś ''obelga'' kierowana pod twój adres?
pojawiłeś się-jako zalogowany - i pierwsze co napisałeś to chyba coś o jakimś ''...''
To jest mój pierwszy wpis w dniu dzisiejszym :
M21W2
2 godz. 25 min. temu
~~Irezyna płowa napisał(a): Lucjan został zdekonspirowany. A tak się tu wysilał biedaczyna ,tak prowokował myśląc że taki ,,cfany ''[/c
Widzę że jest ktoś cfańszy ode mnie , nie wiem co masz na myśli , wiem jedno z myśleniem u Ciebie bardzo kiepsko .
Apel do mojego dublera - pisz jak najwięcej używając mojego linku , " cwaniaki " dostarczą nam rozrywki .
Pozdrawiam dublera .
gdzie tu jakaś ''obelga''? ;D