~~ napisał(a): Tak odnosi się do ciebie bo słałeś tu błagania o przywrócenie nicku. A to że dostałeś zakaz ze względu na twoje ich przekonania które są sprzeczne to bzdura którą w ten sposób starasz się sam siebie przekonać.
~~JurekJurek napisał(a):Ktoś napisał: ~//... okazałem tylko zdziwienie oraz niezrozumienie tego bana , po czasie okazało się że nie po drodze panom z redakcji z osobą innego przekonania politycznego, ...//
************************************************************************************************************************************
No właśni Jurku. " OSOBA INNEGO PRZEKONANIA ".
Polska jest dla wszystkich Polaków . Ludzi o różnych poglądach politycznych , światopoglądzie , orientacji seksualnych , narodowości, rasy , statusie finansowym oraz poziomie intelektualnym.
Istota polega na niewykluczaniu żadnej z grup. Istota polega na nie faworyzowaniu i nie marginalizowaniu nikogo.
Tymczasem polityka PiS , i Konfederacji wyraźnie zmierza do wykluczenia poza margines wszystkich którzy ośmielają się ich nie popierać.
Religijność powinna pozostawać w sferze prywatności. Jej celebrowanie odbywać się w miejscach do tego przeznaczonych.Jej finansowanie wyłącznie przez osoby uczestniczące i wspierające te celebryz prywatnych środków.
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~JurekJurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~//... okazałem tylko zdziwienie oraz niezrozumienie tego bana , po czasie okazało się że nie po drodze panom z redakcji z osobą innego przekonania politycznego, ...//
************************************************************************************************************************************
No właśni Jurku. " OSOBA INNEGO PRZEKONANIA ".
Polska jest dla wszystkich Polaków . Ludzi o różnych poglądach politycznych , światopoglądzie , orientacji seksualnych , narodowości, rasy , statusie finansowym oraz poziomie intelektualnym.
Istota polega na niewykluczaniu żadnej z grup. Istota polega na nie faworyzowaniu i nie marginalizowaniu nikogo.
Tymczasem polityka PiS , i Konfederacji wyraźnie zmierza do wykluczenia poza margines wszystkich którzy ośmielają się ich nie popierać.
Religijność powinna pozostawać w sferze prywatności. Jej celebrowanie odbywać się w miejscach do tego przeznaczonych.Jej finansowanie wyłącznie przez osoby uczestniczące i wspierające te celebryz prywatnych środków.
Przemku w pełni się zgadzam z powyższym wpisem , z jednym ale …
powinno się to działać w dwie strony..
~~Jurek-Jurek napisał(a): wiesz co oznacza błagać .
poniosło ciebie chłopaczyno …
to mi dynda obecnie czy mnie banują , przyznam iż bawię się świetnie …