~~Jurek-Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek-Jurek napisał(a): wiesz co oznacza błagać .
poniosło ciebie chłopaczyno …
to mi dynda obecnie czy mnie banują , przyznam iż bawię się świetnie …
Nie bawisz się tylko przeżywasz to niczym chomik któremu zabrano kołowrotek. Gdybyś się bawił tak jak teraz zapewniasz nie straszył byś tu nikogo swoją idio/ty/czną kancelarią.
Wiesz ….? , a może nie dajesz rady ogarnąć
istnieje coś takiego jak prawo , ja nie mam prawa na oficjalnym forum , i nie tylko ingerować w prywatne sprawy innych forumowiczów , obrażać , prowadzić mobingu , poniżenia ….
bawić się poprzez uderzenie w rodzinę i przeszłoś …( takie metody stosowane były wobec mnie podczas komunistycznych rządów ) zwane psychiczne złamanie delikwenta …
więc mędrcu forumowy jeżeli chcesz więcej informacji , uderzaj nie do mnie …
głośno było kiedyś tu na forum o pewnym
procesie , lecz kogo ja mam oskarżyć ????
Yogiego , Bubu , Stokrotkę , czy inną roślinkę ???
a może „Bolecnaute”..???
Czy masz do czegoś prawo czy nie to nie moja sprawa .Ale aby wymagać od kogoś poszanowania prawa należy być samemu w porządku a ty nie raz tu takim nie byłeś. Masz problem że wkracza się w twoją prywatność idź do kancelarii. Znasz chyba drogę. Tylko pamiętaj o tym że sam obrażałeś i poniżałeś tu ludzi. Teraz jak czytam i ty robisz się powoli represjonowanym. To u was rodzinne? O jakim procesie było tu głośno?
Chcesz kogoś oskarżać? Za co? Za co mnie? Bolecnautę.
Że kpię sobie z ciebie? Zasługujesz na kpiny to je zbierasz .
~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek-Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek-Jurek napisał(a): wiesz co oznacza błagać .
poniosło ciebie chłopaczyno …
to mi dynda obecnie czy mnie banują , przyznam iż bawię się świetnie …
Nie bawisz się tylko przeżywasz to niczym chomik któremu zabrano kołowrotek. Gdybyś się bawił tak jak teraz zapewniasz nie straszył byś tu nikogo swoją idio/ty/czną kancelarią.
Wiesz ….? , a może nie dajesz rady ogarnąć
istnieje coś takiego jak prawo , ja nie mam prawa na oficjalnym forum , i nie tylko ingerować w prywatne sprawy innych forumowiczów , obrażać , prowadzić mobingu , poniżenia ….
bawić się poprzez uderzenie w rodzinę i przeszłoś …( takie metody stosowane były wobec mnie podczas komunistycznych rządów ) zwane psychiczne złamanie delikwenta …
więc mędrcu forumowy jeżeli chcesz więcej informacji , uderzaj nie do mnie …
głośno było kiedyś tu na forum o pewnym
procesie , lecz kogo ja mam oskarżyć ????
Yogiego , Bubu , Stokrotkę , czy inną roślinkę ???
a może „Bolecnaute”..???
Czy masz do czegoś prawo czy nie to nie moja sprawa .Ale aby wymagać od kogoś poszanowania prawa należy być samemu w porządku a ty nie raz tu takim nie byłeś. Masz problem że wkracza się w twoją prywatność idź do kancelarii. Znasz chyba drogę. Tylko pamiętaj o tym że sam obrażałeś i poniżałeś tu ludzi. Teraz jak czytam i ty robisz się powoli represjonowanym. To u was rodzinne? O jakim procesie było tu głośno?
Chcesz kogoś oskarżać? Za co? Za co mnie? Bolecnautę.
Że kpię sobie z ciebie? Zasługujesz na kpiny to je zbierasz .
A na co ty zasługujesz …? Janusz
~~Malwa pnąca napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek-Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał
Przemku w pełni się zgadzam z powyższym wpisem , z jednym ale …
powinno się to działać w dwie strony..
No właśnie , taka postawa rokuje że zmierzmy w dobrym kierunku.Ludzie tolerancyjni , wyrozumiali , cierpliwi i potrafiący uszanować innych zawsze znają to co ich łączy a nie to co wszystkich dzieli.
Pozdrawiam.
Skończ pan bo każdy tu pamięta cię palikociarzu i twoją tą tolerancję w stosunku do tych którzy cię krytykowali.
Przemek jest bardzo tolerancyjny .W czasach faszyzmu covidowego nie zadał kary więzienia dla niezaszczepionych ,a tylko aresztu domowego.Czlowiek o ogromnym sercu.
~~Pinochet napisał(a):
Przemek jest bardzo tolerancyjny .W czasach faszyzmu covidowego nie zadał kary więzienia dla niezaszczepionych ,a tylko aresztu domowego.Czlowiek o ogromnym sercu.