~~Jurek-Jurek napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał
Przemku w pełni się zgadzam z powyższym wpisem , z jednym ale …
powinno się to działać w dwie strony..
No właśnie , taka postawa rokuje że zmierzmy w dobrym kierunku.Ludzie tolerancyjni , wyrozumiali , cierpliwi i potrafiący uszanować innych zawsze znają to co ich łączy a nie to co wszystkich dzieli.
Pozdrawiam.
~~Jurek-Jurek napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~JurekJurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~//... okazałem tylko zdziwienie oraz niezrozumienie tego bana , po czasie okazało się że nie po drodze panom z redakcji z osobą innego przekonania politycznego, ...//
************************************************************************************************************************************
No właśni Jurku. " OSOBA INNEGO PRZEKONANIA ".
A co to potwór słowny? Co to znaczy- powinno się to działać w dwie strony.
To raczej po niemiecku bo na polski nie wygląda.
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek-Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał
No właśnie , taka postawa rokuje że zmierzmy w dobrym kierunku.Ludzie tolerancyjni , wyrozumiali , cierpliwi i potrafiący uszanować innych zawsze znają to co ich łączy a nie to co wszystkich dzieli.
Pozdrawiam.
Skończ pan bo każdy tu pamięta cię palikociarzu i twoją tą tolerancję w stosunku do tych którzy cię krytykowali.
~~Fuksja perłowa napisał(a): Ktoś kto ma inne przekonania nie zasługuje na pogardę. Ale ktoś kto popiera otwarcie partię która oszukuje i okrada Polskę zasługuję na najwyższą pogardę. Kiedyś to i do takich jak ty dotrze.
~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek-Jurek napisał(a): wiesz co oznacza błagać .
poniosło ciebie chłopaczyno …
to mi dynda obecnie czy mnie banują , przyznam iż bawię się świetnie …
Nie bawisz się tylko przeżywasz to niczym chomik któremu zabrano kołowrotek. Gdybyś się bawił tak jak teraz zapewniasz nie straszył byś tu nikogo swoją idio/ty/czną kancelarią.
~~Bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek-Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~JurekJurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~//... okazałem tylko zdziwienie oraz niezrozumienie tego bana , po czasie okazało się że nie po drodze panom z redakcji z osobą innego przekonania politycznego, ...//
************************************************************************************************************************************
No właśni Jurku. " OSOBA INNEGO PRZEKONANIA ".
A co to potwór słowny? Co to znaczy- powinno się to działać w dwie strony.
To raczej po niemiecku bo na polski nie wygląda.
Powiedzmy literówka …..